Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дафи , гледај во галаксијата и ќе најдеш некоја планета чиј играч е неактивен т.е до името на играчот ќе видиш мало (i) кое е со сива боја. А доколку видиш до малото (i) и едно големо (I) кое е исто со сива боја , тогаш имаш добри шанси да има многу ресурси на таа планета!!!DuFFy напиша:Head daj nekoj takov coek i toj ke go mackame problem li e![]()
Ilidan напиша:ме интересираше што ако планетата нема месечини или ако има што е разликата која улога ја игра месечината
DuFFy напиша:Serdarot ako poznuvas idi na uni4 u sojuz NN(no name)![]()
ti be so nas si vo sojuz ? jas go imam accountot na igac i prodolzuvame !!Insane напиша:еееееееее сакате нов сојуз .. ај сега да ве видам што ќе правите без Игацбаш ме интересира ... и еве ви една у фаца хахахахахаххахахахаххахахаххахахаххахахахахаха
dwa напиша:ti be so nas si vo sojuz ? jas go imam accountot na igac i prodolzuvame !!![]()
Insane напиша:сум и таму во сојуз ... па ти нема ништо да направиш со 23000 поени беееееke se otka\e[ kako [to napravi so MKD2
![]()
![]()
Одма се предомислувам!Insane напиша:сум и таму во сојуз ... па ти нема ништо да направиш со 23000 поени беееееke se otka\e[ kako [to napravi so MKD2
![]()
![]()