Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
Tonchie напиша:
Zbratko прочитај ги претходните постови, мислам дека имаше некој што спомна дека игра во 1 универзум. Уелком ту д клаб :)

Него мене ми се мота една мисла низ глава. Кога ќе се формира 7 универзум, да отвориме сите акаунти у тој универзум... шо викате... јас знам дека партали ќе праам :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Договорено ... само известете на време и таму сум

абе само мењате сојузи останете во еден и грајте таму не сеа идам таму сеа таму

Па ако не сменам работно место ќе си направам акаунт и во 7 универзум. А во 4 универзум останувам во Но Нејм и ТОЧКА. Доста со препукувањата. Знам дека сте комшии и ја знам поговорката на козата комшијата...
ДОСТА!

Tonchie напиша:
Па ако не сменам работно место ќе си направам акаунт и во 7 универзум. А во 4 универзум останувам во Но Нејм и ТОЧКА. Доста со препукувањата. Знам дека сте комшии и ја знам поговорката на козата комшијата...
ДОСТА!

lolololol kozata komshijata hahahhahahahhahahahahahahahha :nesvest: :nesvest:

Ilidan a ti igras li be ? ili samo burek jades a ? :)

ne be jas samo simit jadam :) :) :) :pos: :pos: xaxaxaxaxxaaxxa
inaku ne igram neam user jas nekat duffy ko ke mi kaze da mu izbildam neso (inaku brat mi e) i to :smeshko:

inaku toj sto e potpisan ILIDAN na 4-ti univerzum da mu ebete mater od mene
i dwa koj ti se koordinati si napraiv i jas user (pred pet sekundi)

i dwa ti si Sef na NN sea be ?

Има некој од вас платено на Ogame за она постани командант, има многу поволности а 7 евра е три месец. Јас баш сакав, ако има некој нека каже дали се исплаќа.

Според она што го видоф на рекламата (скрин шотовите) сепак мислам дека сосема добро може да се игра и без тоа само треба да се клика малку повеќе. И треба да пазиш на градбите коа ќе заврши една веднаш да кликнеш на друга. Сепак јас не би дал ни 7 евра.

Tonchie ... еднаш дадоа бесплатен командант за 3 дена .. и ѕверска работа е .. али не давам 7 евра за игра :)

Tonchie напиша:
Здраво Сердаре, играва ја играат многу Македонци. Покрај тоа што има Македонци во сите 6 универзуми, јас ќе ти кажам како е состојабата во 4 универзум, бидејки и јас сум таму.
Македонска Фаланга е многу силен сојуз, на 9 место, не сум сигурен дали се сите Македонци но доста се силни...

фала за инфо

иначе, не мора да се сите во Фалангата Македони, доволно е само е раководена од ПРАВИ Македони :)

ама поради името и моите принципи, мислам дека таму ќе дојдам (ако ме сакаат)

ама ќе напрам јусер крај на неделава, џабе сеа, коа до четврток-петок немам време :)

и пак едно прашање:

оти не сте сите во Фалангата? или секој „мрсулко” ко ќе крена тро гла сака директ „војвода” да биди, па си отвара нов сојуз?

ееееееееее баш така е :)

е то не е убо :)

Македон(ц)и во целиот Свет, Обединете се:star:

хехехе .. епа ај кога ќе излезе уни7 направи ти сојуз и цела кајгана ке влеземе во него .. бива ли така ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom