- Член од
- 19 февруари 2006
- Мислења
- 2.237
- Поени од реакции
- 352
Steve Vai напиша:I jas pocnav da ja igram, ama uste sum slab, imam samo 3 mali lovci...
e so ima toa vrska sto imas 3 mali lovci

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Steve Vai напиша:I jas pocnav da ja igram, ama uste sum slab, imam samo 3 mali lovci...
Tonchie напиша:А бре не е лоша ни мојата тактика, ќе си најдете напуштени планети и ќе ги рејдувате секој ден и така за малку деутериум ќе си имате пристојна размена изразена во метал и кристал а можеби и деутериум ќе си најдете доволно, па ќе си градите побрзо рудници на тој начин.
Дафи ти дадов координати за моите рејдови, само ако си пинал, :pistoldz и коа ќе се селиме у 4:353 ?????
Ако мислиш на правила, стратегии и слично, НЕМА.Steve Vai напиша:a ima li razlika od univerzum do univerzum?
хехехехе, си ги фатил најдобрите планети па сеа се праиш фраер, ваму на координатите што ги дадов јас 7,8,9 и 10 се слободни а кај тебе само 9 и 10... али кај тебе има добар таргет за мавање... ухх тешка одлука, ај да ми се вратат флотите од борба па да напраам колонизатор па ќе смислам што ќе правам.dwa напиша:5:71 tamu selete se2:44:4 ako moze nekoj odma da go napadne da mu sobere se ima 200000 deuterij covekot a nema ni odbrana ni flota
![]()
Steve Vai напиша:i ti si vo sestiot univerzum?
Tonchie напиша:хехехехе, си ги фатил најдобрите планети па сеа се праиш фраер, ваму на координатите што ги дадов јас 7,8,9 и 10 се слободни а кај тебе само 9 и 10... али кај тебе има добар таргет за мавање... ухх тешка одлука, ај да ми се вратат флотите од борба па да напраам колонизатор па ќе смислам што ќе правам.
Инаку 200.000 деутериум, уохооооо, се сомневам дека нема некој да прати 10 големи транспортери пред да ми се вратат моите 2 у база![]()