Tonchie
BATTERY +
А бре вие како да се знаете во вистинскиот живот.... или така ми се чини, хмммм
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Tonchie напиша:А бре вие како да се знаете во вистинскиот живот.... или така ми се чини, хмммм
Tonchie напиша:А бре вие како да се знаете во вистинскиот живот.... или така ми се чини, хмммм
Za gradenje rudnici nikogas ne e kasno :star:DuFFy напиша:hehehehe ti do 5000 poeni prais rudnici a jas gi bataliv na 400
p.s. 13 golemi lovci mnogu e ili ??????
Tonchie напиша:Изгледа јас и Дафи иаме среќе што сме одма до играчи кои се многу појаки од нас и не можат да на напаѓаат. Така да можеме комотно да се развиваме.
head напиша:A 13 golemi lovci so imas u flota, toa ti e brat mnooogu malku.samo so edna dve krstarici ili so eden borben brod da te napadnat ke vidis.
deXterche напиша:Абе неможам да сватам како можете да играте а да сте толку слаби, јас првпат почнав на уни 5 и бев околу 1300 место, сега на уни 6 бев во првите 100 ама ме нападна вториот на табела и ме спусти на 350 место. И сега пак се кревам. Тешко тие што се околу мене![]()
zavisi koj koga pocnal ti si pocnal uste koga go pustile uni-6 i zatoa si pomegu prvite 100 a jas na uni 4 imam 5400 poeni i sum 2019 na rangdeXterche напиша:Veliki lovac
Poeni strukture 10000 Jacina stitova 25 Vrijednost napada 150 Kapacitet tereta 100 Jedinice Osnovna brzina 10000 Trosak goriva (Deuterij) 75
Borbeni Brodove
Poeni strukture 60000 Jacina stitova 200 Vrijednost napada 1000 Kapacitet tereta 1500 Jedinice Osnovna brzina 10000 Trosak goriva (Deuterij) 500
1 borben moze da srusi 6 veliki lovci, bez proucuvanje na tehnologii za oruzje....
imam na uni 6-974 poeni
deXterche напиша:Па затоа се отвараат нови универсуми, јас на 5 универзум почнав после 1 недела ко се отвори, а 6 го фатив одма. Некако негледам кејф да играм а да сум многу назад. Ко на пример сега да влезам на уни 1 и ја да почнам со мали ловци и ми иде некој со 800 борбени![]()