Ogame

• Креатор на темата Креатор на темата Insane
  • Време на започнување Време на започнување
Ilidan напиша:
C c c abe more dwa predavnik eden si izbegal ot sojuz hahaha
p.s. na druga strana u pojak sojuz si bolje za tebe :)

a i moj bese sojuzot :icon_lol: ama go dadov na drug pa toj na insane

Ima li nekoj od ''JAJCARIVE" da mi pomogne vo uni 3:se_ molam
Abe eden tip me sotre,sekoj den me napagja i mi krade resursi,ne mozam glava da krenam od nego! Mi pusta po edno 70 borbeni brodovi i aj so mi rusi sve zivo , nego mi ja unistuva i odbranata i flotata!
Znaci, ako ima nekoj od uni 3 (ama jak da e) , ja sum na 2:76 ! Pa nekoj od uni 3 so e blizu mene neka pise ,da se dogovorime zaedno da go napadneme , mameto negovo:pishtoldz
PLEASE HELP ME:se_ molam

ehheh ... ja 5626 imam a slabo igram tamu be :)
tonchie mene impulsni pogon mi e 5-ka be :)
ja u 4-ti nanita ke praam use malce!!!!!!!!!!!!!!!!!
use 2-3 levela mi trebaat :)

c c c c c c jas najslab sum izgleda ::):):):):):):) samo 540-550 imam :(:(:(

DuFFy напиша:
c c c c c c jas najslab sum izgleda ::):):):):):):) samo 540-550 imam :(:(:(

hehehe ... ke dojde i tvoe vreme .. i + kolku sto znam ne igras mnogu vreme vo uni4 za da imas mnogu poeni

epa ne igram mnogu vreme ama sakam mnogu poeni da imam :):):):)

DuFFy напиша:
epa ne igram mnogu vreme ama sakam mnogu poeni da imam :):):):)

hehehe .. epa mnogu sakas ... sea ke gradam samo flota i ke ripnam mnogu i ovoj dwa oak ke me bara :)
samo istrazuvanje do sea gradev i rudnici .. i mislam deka mi e dovolno od toa .. ke pocnam da napagam :)

hehehehe ti do 5000 poeni prais rudnici a jas gi bataliv na 400 :):):):):)
p.s. 13 golemi lovci mnogu e ili ??????

DuFFy напиша:
hehehehe ti do 5000 poeni prais rudnici a jas gi bataliv na 400 :):):):):)
p.s. 13 golemi lovci mnogu e ili ??????

13 golemi lovci se premnoooooooogu malce :) so 5 krstarici ti pagaat 100% :) abe prai krstarici i borbeni brodovi inace nisto ne prais so lovci

duffy najubavo gradi rudnici rano ti e za flota tebe i mene mi e rano :)

Insane напиша:

pa ti imas 5 planeti i plus 8 kolonii ebate kako nema da ti bide vreme :) dneven profit ti e okolu 300-400k nekoj den koga ke gi baniraat ke ti kazam ubavo :star: i mojot acc ke go baniraat :):pishtoldz

hehehe .. nema vrska .. kako prvo gi unistiv koloniite . sea imam samo edna ... i imam use 2 planeti ali ne si prakam od niv na niv ima po eno 200-300 iljadi :) inace dobra idea .. moze da napraam nakaj 50 da te baniraat i tebe :)))

Insane напиша:
hehehe .. nema vrska .. kako prvo gi unistiv koloniite . sea imam samo edna ... i imam use 2 planeti ali ne si prakam od niv na niv ima po eno 200-300 iljadi :) inace dobra idea .. moze da napraam nakaj 50 da te baniraat i tebe :)))

glej napravi go toa togas :pishtoldz :pishtoldz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom