Официјална Софија врши пребројување на педерите во Бугарија

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
А замислете да почнат да ги пребројуваат во грција хомосексуалците!:nesvest:
Подобро тогаш нека ги пребројуваат хетеросексуалците дека дефинитивно се во помал број, а и се разбира полесно е да броиш до 10 отколку до 100.

Може и да си прав. Логично е в Г'рција да има много хомосексуалци - всепризнат факт е дека нај-педерската нација в световната историја са античните македонци. Като почнеш от Александ'р и Хефестион, минеш през фалангата на лјубовниците и стигнеш до нај-последнија војник којто е спјал с пленените персијски војници.Така че е логично техните наследници в днешна Г'рција да са педери.

Во исто време сме го пратиле на одмор во Охрид? :)

bulgayria.. или транскриптирано на кирилица..булгејриа.

Си го имаат во име.

Темата си е достат'чно глупава - достат'чно е да се прочете статијата в'в вестник "Вечер" и единственија коментар под неја. Т'рсена е п'рвосигнална реакција, получена е. Успешна манипулација, на којато всеки лишен от в'зможността да размишлјава ште се хване.

Темата си е достат'чно глупава - достат'чно е да се прочете статијата в'в вестник "Вечер" и единственија коментар под неја. Т'рсена е п'рвосигнална реакција, получена е. Успешна манипулација, на којато всеки лишен от в'зможността да размишлјава ште се хване.
Поредната успешна антиб'лгарска пропаганда в Република Македонија.
Дај им само повод на македонците да оплјуват б'лгари и г'рци и ште си счупјат пр'стите от писане.

а името Fabreшто?
Хехе сами си се местите.

Не можа ли да измислиш адекватен коментар по темата, вместо тази плиткоумна асоциација?:helou:

Нема воопшто потреба... или алудираш дека сте длабоки?
Пеер тоа навистина не сакам да го слушам.

А бе уште ли се пребројуваат... тууу мајката много ги имало :tv:

Во татарија од секогаш имало педери и ќе има и тоа се повеќе. Ако јадат го*на дека Александар Македонски бил педер, не ти знам што не ти знам какво. Џабе им е се во Македонија не сум сигурен дали има и 0,1% педерска нација, додека кај татарите од вкупна популација од 15 - 26 години 58 % се геј.
А пак кај гејците да не зборам можеби од можни 100% они се 199% педери.

Во татарија од секогаш имало педери и ќе има и тоа се повеќе. Ако јадат го*на дека Александар Македонски бил педер, не ти знам што не ти знам какво. Џабе им е се во Македонија не сум сигурен дали има и 0,1% педерска нација, додека кај татарите од вкупна популација од 15 - 26 години 58 % се геј.
А пак кај гејците да не зборам можеби од можни 100% они се 199% педери.

оо статистик си имаме тука 58 % биле геj хаха jaс сум на 20 годин и не познавам ниту един дека е геj да не сборувам дека по този процент секи втори моj другар требе да е педер

оо статистик си имаме тука 58 % биле геj хаха jaс сум на 20 годин и не познавам ниту един дека е геj да не сборувам дека по този процент секи втори моj другар требе да е педер
:pos2:Се кријат од тебе...пази кога им вртиш грб или се наведнуваш:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom