Официјална Софија врши пребројување на педерите во Бугарија

• Креатор на темата Креатор на темата vone
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Во татарија од секогаш имало педери и ќе има и тоа се повеќе. Ако јадат го*на дека Александар Македонски бил педер, не ти знам што не ти знам какво. Џабе им е се во Македонија не сум сигурен дали има и 0,1% педерска нација, додека кај татарите од вкупна популација од 15 - 26 години 58 % се геј.

Ајде покажи ми точните данни. От кој източник си ги взел. Кој е преброил дека в Македониjа били 0,1% а в Б'лгарија - 58%! Не бјаха ли 59%? Покажи нјакаква извадка. Ако не покажеш ште те броја за поредното плјампало и смешко.
А за Александ'р не бери грижа - нјама срамно че тој и војските му са били гејове. В античноста от това не са се срамували. В нормалнија свјат това си е прието като факт и не му се присмиват.
Както казах - темата пусната от vone е глупава и доказва че сте много лесно манипулируеми.
Преди 7 дни с'штото такова с'битие го имаше и в Лјублјана, Словенија. Обаче нито един македонски вестник не написа "Официална Лjублjана се преброjува. Колко педери има во Словениjа?" Вчера геј-прајд имаше в поне 30 европејски града и не с'м броил в оште колко по целија свјат. За никој от тјах нјамаше такова заглавие. Не, само за Софија. А ако представлјаваше интерес факта, че в една с'седна страна се организира геј-прајд, то коректното заглавие трјабваше да б'де "П'рви геј-прајд в Софија" или нешто подобно, а не "Колку педери има во Бугарија". Заглавието и материал'т во весник "Вечер" са пропагандни и манипулативни. Реакцијата ви в'в форума показва колко сте лесни да б'дете изманипулирани. Всеки лишен от интелект и поддавашт се на п'рвосигнални реакции реагира по начина по којто реагира vone и останалата част от македонските форумджии.

има што да избројат дефинитивно

оо статистик си имаме тука 58 % биле геj хаха jaс сум на 20 годин и не познавам ниту един дека е геj да не сборувам дека по този процент секи втори моj другар требе да е педер
Пази да не ти падне сапунчетооо!!! Не се ведни многу, да не го јадеш во газето од другарчињата!:pos2::pos2::pos2:

Jас нема педери от коjто да се пазја ама некоj имате страх....

Ајде покажи ми точните данни. От кој източник си ги взел. Кој е преброил дека в Македониjа били 0,1% а в Б'лгарија - 58%! Не бјаха ли 59%? Покажи нјакаква извадка. Ако не покажеш ште те броја за поредното плјампало и смешко.
А за Александ'р не бери грижа - нјама срамно че тој и војските му са били гејове. В античноста от това не са се срамували. В нормалнија свјат това си е прието като факт и не му се присмиват.
Както казах - темата пусната от vone е глупава и доказва че сте много лесно манипулируеми.
Преди 7 дни с'штото такова с'битие го имаше и в Лјублјана, Словенија. Обаче нито един македонски вестник не написа "Официална Лjублjана се преброjува. Колко педери има во Словениjа?" Вчера геј-прајд имаше в поне 30 европејски града и не с'м броил в оште колко по целија свјат. За никој от тјах нјамаше такова заглавие. Не, само за Софија. А ако представлјаваше интерес факта, че в една с'седна страна се организира геј-прајд, то коректното заглавие трјабваше да б'де "П'рви геј-прајд в Софија" или нешто подобно, а не "Колку педери има во Бугарија". Заглавието и материал'т во весник "Вечер" са пропагандни и манипулативни. Реакцијата ви в'в форума показва колко сте лесни да б'дете изманипулирани. Всеки лишен от интелект и поддавашт се на п'рвосигнални реакции реагира по начина по којто реагира vone и останалата част от македонските форумджии.

Извини така ама ништо не разберах од твојо пост. Во следна прилика потруди се да пишуваш исклучиво чито Македонски. :helou:
Видов дека нешто за мене се однесува бидејќи ме цитираш а што точно не разбрав :)

Џабе им е се во Македонија не сум сигурен дали има и 0,1% педерска нација, додека кај татарите од вкупна популација од 15 - 26 години 58 % се геј.
Казах че сакам докази - от кои источници си ползвал данните.
Ако не ми покажеш докази - значи си смешник сборешт л'жи.
Хајде, сакам документи! Нали не сакаш да си смешко?!?

Казах че сакам докази - от кои источници си ползвал данните.
Ако не ми покажеш докази - значи си смешник сборешт л'жи.
Хајде, сакам документи! Нали не сакаш да си смешко?!?

Мухахахх абе Атила ти си -смешник- :pos2: ех бугари,бугари татари да ви ******** :pusk::drk: Атила изгледа дека ти се свиѓа нешто да ти влегува у г`з :tapp:

За ваш жал вкупно педерите беха около 50.За 7,5 милиона Бугариja само 50 са преброени.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom