Bratot
Стоик и Машкртник!
Обрати се до А1...Јас само го копирав текстот од таму.
Па баш ова му го посочив на АБЦ, на една друга тема:helou:
Треба човек да знае што копира!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Обрати се до А1...Јас само го копирав текстот од таму.
Па баш ова му го посочив на АБЦ, на една друга тема:helou:
Треба човек да знае што копира!
Евреите да,само дали и Хазарите...бла бла бла....
ftopic:Дали на форумот е дозволено издрогирани ( ама ептен оздрогирани, не само мара попушиле ) да пишуваат???
АБЦ нешто лично, од кога еН-Те-Ше не те собрал и да проверат што све не дрога користиш, впатем не мешај ги дрогите, лошо влијае на психата не се саде сите како Алхемичарот
Не друже, тоа е остаток од 12 часовното шетање по Македонија ( впрочем ако не ја запозанеш својата земја, тогаш како ќе си ја сакаш ? )Она “ептен оздрогирани“ ти остана како последица од последниот “крек“ или “спид“?
Не ми дирај алан форд, дилан дог, марти мистерија, кен паркет оти наеба сварно :helou:, повеќето од нив ги имам и во електронска форма ако сакаш да ти пржам едно це де?Па читај малку и други весници,не само то билтенот партијски ебаго,ѓоа романче со Алан Форд,па го прелистувате секојдневно.
А бе јас знаев могу поодамна дека Марина Дојчиновска има отидено кај нив и ги има покането, ама ајт нека ти биде...Ете тоа женчето во Време многу прецизно објаснува кој ќе ја организирал и финансирал посетата на Хунзите итоа 3-4 месеци порано пред да ви кажат во штабот дека ќе иде “царот“.
АААА те сватив што сакаш да кажеш, дека вонземљаните се кријат преку ове фирми Ротшилд и Нордерн секјуритис и каде ли да е ќе не нападнат, нешто како во филмот Тие се меѓу нас? види ги ти нив, па избрале име кое тешко се изговар да ги е**м.Јас си мислев се заебава како секоја желна за сензации новинарка,ама излезе дека ја кажува вистината.:smir:
http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=5&tabid=1&EditionID=1066&ArticleID=69969
ABC,а задутре да му текни на Бранчета наш, онај Геровскион да напиши нешто што би било компромитирачко?И тоа ќе го презентираш како релевантен доказ?Зарем уште му веруваш на нашиве трагикомични новинарчиња, кои со малку мирис на пари под носето се ќе напишат?А и интересен ми си што во се бараш теорија на заговор..Она “ептен оздрогирани“ ти остана како последица од последниот “крек“ или “спид“?
Па читај малку и други весници,не само то билтенот партијски ебаго,ѓоа романче со Алан Форд,па го прелистувате секојдневно.Ете тоа женчето во Време многу прецизно објаснува кој ќе ја организирал и финансирал посетата на Хунзите итоа 3-4 месеци порано пред да ви кажат во штабот дека ќе иде “царот“.Јас си мислев се заебава како секоја желна за сензации новинарка,ама излезе дека ја кажува вистината.:smir:
http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=5&tabid=1&EditionID=1066&ArticleID=69969
Не друже, тоа е остаток од 12 часовното шетање по Македонија ( впрочем ако не ја запозанеш својата земја, тогаш како ќе си ја сакаш ? )
Не ми дирај алан форд, дилан дог, марти мистерија, кен паркет оти наеба сварно :helou:, повеќето од нив ги имам и во електронска форма ако сакаш да ти пржам едно це де?
А бе јас знаев могу поодамна дека Марина Дојчиновска има отидено кај нив и ги има покането, ама ајт нека ти биде...
АААА те сватив што сакаш да кажеш, дека вонземљаните се кријат преку ове фирми Ротшилд и Нордерн секјуритис и каде ли да е ќе не нападнат, нешто како во филмот Тие се меѓу нас? види ги ти нив, па избрале име кое тешко се изговар да ги е**м.
Браво АБЦ, пред да си легнам ти турам една петка на раче:smir:
ABC,а задутре да му текни на Бранчета наш, онај Геровскион да напиши нешто што би било компромитирачко?И тоа ќе го презентираш како релевантен доказ?Зарем уште му веруваш на нашиве трагикомични новинарчиња, кои со малку мирис на пари под носето се ќе напишат?А и интересен ми си што во се бараш теорија на заговор..
E3b e atestirana posredno deka e Trakiska haplogrupa,a denes ima najgolema frekfencija na Kosovo,Zapadna Makedonija,kaj Arvantite vo Grcija.Vo Anglija kade shto imalo Trakiski garnizoni vo Rimskata vojska e denes prisutna,ja ima vo italija kade sto golem broj Trakijci bile doneseni kako Robovi ,a ima i Paleo-genetsko ispituvanje na Trakiski skeletni grobni naodi od Juzna Romanija koj bile sporedeni so populaciite vo Evropa so ispituvanjata na MtDNK .Kaj onie deneshni najbliski potomci vo Evropa koj se pojavile kako bliski na Trakijcite od Romanija e napraveno i istrazuvanje na Y hromozomite i e najdeno deka se nositeli na haplogrupata E3b.
Kaj Hunzite ima do sega nekolku ispituvanja i site tie pokazuvaat mnozinstvo na tipichni Azijski geni.Samata legenda na Hunzite se odnesuva na mal broj na vojnici od vojskata na Aleksandar i ne mislam deka ima nekakva bioloshka povrzanost sto moze da se dokaze.Vsushnost ima teorija deka vo situacii kako kaj Hunzite izoliranata haplogrupa najcesto se gubi vo tek od 500 godini.