TpH_Bo_OkO
Трноризец
Да ве прашам... кој зборуваше на Сител денес? Мислам емисијата се вика „Кај Силвиа“ или нешто слично?
Јас и Марјан Камиловски

Инаку „Македониум“ - официјално утре!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ве прашам... кој зборуваше на Сител денес? Мислам емисијата се вика „Кај Силвиа“ или нешто слично?
Добро бе од четврток ја најавувате емисијата, па ја одложивте за петок па ни понеделник и 3 дена јас дремам пред ТВ.
Оштета ќе барам.
Уште во 2005та пробаа да ја елиминираат работата на Дојчиновска со вмешување на некакви Ротшилди, и какви веќе не кланови...туку тоа ти е како сам да си набиваш рогови АБЦ...Евреите се против било какво здружување на ариевците а ти уште убеден дека го финансираат ова
До каде само ќе одиш...
АБЦ, а јас се смеам ли се смеам на твоите теории за заговор. :smir:
БРАВО Реален... :bravo:На денешен ден роден е Александар Македонски
22.07.2008 11:34![]()
![]()
На денешен ден пред 2.364 години е роден Александар Македонски. Македонскиот владетел, кој успеа да го освои половина свет, е роден на денешен ден 356 година пред новата ера во градот Пела, Егејска Македонија.
Александар Македонски, син на македонскиот император Филип Втори и на Олимпија, е еден од најпознатите личности на стариот век, војсководец и државник.
Александар Македонски од малечката Македонија создаде светска сила. Го порази огромното Персиско царство, тогаш најголема светска империја, и во својот поход стигна до Индија.
Александар Македонски или како што е познат во светската историја како Александар Велики умрел во Вавилон на 13 јуни 323 година пред новата
БРАВО Реален... :bravo:
Александар Македонски, син на македонскиот император Филип Втори и на Олимпија, е еден од најпознатите личности на стариот век, војсководец и државник.
Александар Македонски од малечката Македонија создаде светска сила. Го порази огромното Персиско царство, тогаш најголема светска империја, и во својот поход стигна до Индија.
Ништо не создал..туку наследил од татка си Филипа. Филип е тој што ја издигна и изгради силната македонска армија и кралство.