OFFSPRING

• Креатор на темата Креатор на темата ROCCO
  • Време на започнување Време на започнување
na mene najveke mi se sviga the worst hangover ever na mene me potseka i ja se vika nema da pijam i pa pijam :toe:

Samo edna pesna od niv mi se svigase i tekstot i bese mnogu interesen.Ama neam poim kako se vikase odamna ja slusav.:zver:

Dobri se mene najubava pesna mi e prety fly for a white guy.

offspring... eden od retkite punk/rock benda vo america koi pravat kvalitetna muzika, a vo isto vreme se nenormalno popularni i imaat sirok dijapazon na publika. gi slusam dosta, odlicni se, a tekstovite im se neverojatno dobri i ednostavni. znaci, od americana, come out and play, bad habit, the kids aren't allright, jennifer lost the war, conspiracy of one... isto i posledniot album (Splinter od 2003) im e dosta dobar, bez razlika sto nekoi ne go bendisuvaat... mislam, malce eksperimentiraat so zvukot, ali voglavno go zadrzuvaat nivniot stil na muziciranje.

lele porano mnogu gi slusav tie. Dexter Holland e zakon. najubavi albumi spored mene im se Americana i Smash, a ubedlivo najjaki pesni im se: The kid's aren't allright, pretty fly for a white guy, Americana, gone away, Mota, feelings... imat mnogu ubaj ama aj da ne zamaram :D

Ме враќаат во детството :)

Најзакон песна Кидс арент олрајт
па миљон мајлс авеј, нитро, мота, селф естим, оригинал пранкстер, њант ју бед, филингс, амејзд, стеринг ет д сан ..

се на се фала му на офспринг за песниве јаки се ептен

Леле не да се најбоље...Топ се ! Мај фејворит : Come Out and Play,Why dont u get a job,Cant Get you out of my head,She's got Issues

Охооооо! Најбоље се. Damned I change again ми е омилена

Слушав ептен како помал, али во сеќавање ќе ми останат
Self Esteem, Session, All i want, Mota, We are one, иииииииии да се знае
Conspiracy of 1 :vozbud:
пиис :helou:

Give it to me baby aha ahaa :):)
Пак е крива другарка ми, со неа почнав да ги слушам :)
А омилени песни, па хмм :
Hit that, The Noose, Never Gonna Find Me, No brakes, Starting At The Sun, The Kids Aren't Alright, Pretty Fly For a White Guy, Americana, Why Don't You Get A Job, Cool To Hate, I Choose ... итн итн :)

Одличен бенд, албумот Сплинтер и Американа ми се најдобри... А најдобри песни: All I want & THE KIDS AREN'T ALRIGHT!!

Zakon se batinjata gi obozavam punk rulez Omilena pesna mi e the kids aren't all right

Иии не да се добри..:ojea:
мај фејворит: "Self Esteem" "(Can't Get My) Head Around You" "Staring at the sun" "The kids aren't alright" "Why Don't You Get A Job?" "Hit That" ..
уф многу имало :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom