OFFSPRING

• Креатор на темата Креатор на темата ROCCO
  • Време на започнување Време на започнување
Give it to me baby aha ahaa :):)
Пак е крива другарка ми, со неа почнав да ги слушам :)
А омилени песни, па хмм :
Hit that, The Noose, Never Gonna Find Me, No brakes, Starting At The Sun, The Kids Aren't Alright, Pretty Fly For a White Guy, Americana, Why Don't You Get A Job, Cool To Hate, I Choose ... итн итн :)

Абе добро те учим ја ..:smir:
Негооо стварно ги обожавам Offspring ..
Омилена песна ...хмм ... The Kids Aren't Alright , Cool To Hate ,
и еспешли Starting At The Sun !! ..и тооо.

Offspring...супер се ја обожавам Original Prankster :)

Ги обожавам бе, добри рифови вадат.
Омилени песни ми се: The kids arent allright, Americana, Feelings, Staring at the sun, ги има многу ај да не набројувам понатаму.

hi

Za nekoj se zakon. Za mene ne. Premnolgu se melodicni Ts. Kremski. Ne veruvam deka vistinski panker bi gi slusal, Zatoa sto se komercijala. Komercijala i Punk ne odat zaedno. Offspring se bend sto gi slusaat pocetnici koj ne se navlezeni vo Punk dvizenjeto koga vistinski navlezat gi otfrlaat i vregaat. Offspring se bend na mamini i tatini sinkovci i pravat se za da dojdat pari. Punk e nacin na zivot ne e moda na bogatite deca koj sakaat da izgledat otkaceno.
P.S. Forever Punk Forever Young

Za nekoj se zakon. Za mene ne. Premnolgu se melodicni Ts. Kremski. Ne veruvam deka vistinski panker bi gi slusal, Zatoa sto se komercijala. Komercijala i Punk ne odat zaedno. Offspring se bend sto gi slusaat pocetnici koj ne se navlezeni vo Punk dvizenjeto koga vistinski navlezat gi otfrlaat i vregaat. Offspring se bend na mamini i tatini sinkovci i pravat se za da dojdat pari. Punk e nacin na zivot ne e moda na bogatite deca koj sakaat da izgledat otkaceno.
P.S. Forever Punk Forever Young

:tapp:
Рече некој дека се панк ??
И ако бар си слушнал 3 песни од нив ќе знаеше дека Офспринг нема везе со мода на богати деца нити пак пробуваат да изгледаат откачено ...
Едноставно се Американски Панк Рок бенд/Алтернатив .

Мене искрено ми се........ пресупер :vozbud:
Уф, како откачуваме дома со брат ми на песните :wink: Сеа послабо ги слушам али одлични се ги поштовам како група...
инаку омилена песна Starting At The Sun :music2::ojea:

You know it's kinda hard
Just to get along today
Our subject isn't cool
But she fakes it anyway

...
Now he's getting a tattoo yeah
Hes' getting ink done
He asked for a 13
But they drew a 31
Friend say he's trying too hard
And he's not quite hip
But in his own mind
He's the dopest trip

Добри се !

Mnogu mi se isti, ic go nemaat smeneto stilot u poslednive 10 godini taka da preslusani mi se... a inaku dobri se.

Мене никогаш нема да ми досадат. Ги слушам редовно и секогаш им наоѓам смисла. The meaning of life, Milion miles away, Self esteem, Can't repeat, Gone away, All i want ги издвојувам како најдобри, барем според мене.
Немаат врска со мамини и татини синчиња, баш напротив, на некој начин ги исмејуваат таквите.

Ги имам слушано порано, сега и не толку, првпат отварам архива у компјутер после многу години да видам што музика иам xD
Добри песнички имаат :)
Прва песна што им ја приметив беше lalalalalalalala :D Нешо Self Esteem xD
Не знам зашо, си ги иам споено така добро со The Misfits, па секад кога ги слушам овие ми доаѓа и Misfits да ги слушам xD
Ај поздрав :)

Ги имав на касета, точно овој албум, темава ми пробуди спомени.
А на оваа песна, во моќниот дел паметам скршив керамичка чаша од колекцијата на мајка ми, оти така убо ми дојде на душата, па потоа не знаев како да лажам ( сигурно многу чотече би изедол доколу кажев се кефосав и ја акнав од ѕид), вака случајно беше :)
Бендот си е ок, макар што повеќе го почитувам и слушам англискиот панк, Офспринг и не се баш панк панк, но мелодични се како и да е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom