OFFSPRING

• Креатор на темата Креатор на темата ROCCO
  • Време на започнување Време на започнување
SeXpIsToLs напиша:
offspring значи подмладок, потомство..
Рече 14 имаш..
ајде зелено коцкиче.. и поштовајне.. тески младинава цела таква да е

Imat nekolku dobri pesni kako taa so bese za GET A JOB ili taka nesto.

Не ги слушам многу, али таа Get a Job, ми беше многу јака.

Али најинтересна од нив ми беше Pretty Fly for a White Guy. Закон песна

БеБе11 и јас мислев истото да го напишам ама ти ме претрка....прити флај фор а вајт гај беше закооооооон песна одамна ја имам и уште ја слушам...и вај донт ју гет а џаб беше супер.....
Просек:4,9

Najbolje se. Mnogu mi se svigjaat Why don't you get a job, Self Esteam i Come out and play

jas od offspring mn ja sakam nesto bese so the kids aren't .. ponata bas i ne znam kako bese naslovot.. imam slusano i drugi pesni sto mi se svigjale ali nemozam da najdam nisto od niv... ako ima nekoj nesto neka senda na mail... plssss

Добро познатото хитче Give it to me baby...aha ahaaa :D Pretty Fly For A White Guy

B000001IPL.01._AA240_SCLZZZZZZZ_V55762557_.jpg

Aнтологиски албум од мојата младост и меѓу десетте мои омилени. Bad habit и ден денешен звучи исто толку моќно колку и 94-та. Одличен бенд агресива од панк-рок, адреналински удар на слушателот.

Јас мислам дека бендоф треба да си продолжи со правење на signature-чили сосчиња и да прекине со "музицирање", и нека им направи re-issue на првите три албума(ако веќе го немаат напраено тоа) колку ете да има нешто по што многу луѓе ќе може со добро да ги памтат....:back:

Не се лоши , интересни се ама фураат некој лигав тинејџерски панк рок

i Want you bad nije loša. Ja sam jih slusao jos kad sam bio mali decko :pos:
Znam da mama nije bila previse vesela zbog toga:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom