Одземена дозволата за работа на Фершпед

• Креатор на темата Креатор на темата SuicideMessiah
  • Време на започнување Време на започнување
Друга работа...јас незнам од каде толку ти се напали како млад мајмун по Штерјо...и да го браниш...тука мириса на бранење по основа на влашка крв!!!

Уживај брат... :helou:

не се замарам со тебе...
(друг пат пази на твоите фашизоидни изјави, и националистички испади.)

живеј си го животот, и решавај си ги сопствените проблеми...

btw.
  • не сум влав..
  • 100% антички македонец.. (генетски докажано)
  • 100% ВМРО овец (како и останатите 90% од Македонскоот народ)
  • опозиционер кој ја согледува разликата помеѓу ВМРО и ДПМНЕ..
Поздрав..

“Возовите што одат“ би била вистинската “песна“ за обвинението на чичо Штерјо окулу неговите матни зделки.Поминаа сите цистерни полни со цигари,копани, и друга нецаринета и неоданочена стока низ Македонија.Сега можат да му се фатат за “таквото“,зошто “возовите“ одамна заминаа.:

ВЕСТИ НА АЛФА ТВ:

Вест бр. 1:
Одземена дозволата на Фершпед!

Вест бр. 2:
Дозволата на Фершпед - одземена!

Вест бр. 3:
Реакции на вработените поради одземањето на дозволата на Фершпед!

Вест бр. 4:
Коментари на експертите поради одземањето на дозволата на Фершпед!

Вест бр. 5:
Фашизам на владата поради одземањето на дозволата на Фершпед!

Вест бр. 6:
Здружението на шпедитери изненадено од потегот на Владата поради одземањето на дозволата на Фершпед!

Временска прогноза:

Македонија ја очекува бура, цунами, земјотреси и удар на астероид поради одземањето на дозволата на Фершпед!
Заклучок:
Независните медиуми се под контрола на фашистичката рака на Владата на Груевски

Почна да се надополнува списокот.

Вест бр. 7:
Фестивалот МакФест 2009 можда нема да се одржи поради одземањето на дозволата на Фершпед!

Мореееее јако удирање на царината. Бравоооо!

МАКФЕСТ ЌЕ ЗГАСНЕ

По 24 години постоење фестивалот "Макфест" ќе згасне затоа што останува без единствениот спонзор "Фершпед". Во компанијата вчера ни потврдија дека го повлекуваат финансирањето на најреномираниот фестивал на забавна музика, затоа што царината им ја одзема лиценцата за шпедиција и, како што велат, сега кога 400 луѓе ќе останат без работа нема пари за музика.
-Сe уште немам никакво официјално известување од Фершпед, но веројатно целата атмосфера ќе се одрази и на проектот "Макфест". Ние ќе работиме се додека не добиеме официјална информација од "Фершпед", бидејки "Макфест" е фирма на "Фершпед" и адекватно на тоа и единствен финансиер, кој со години инвестира во развојот на естрадната култура на Македонија, вели директорот на фестивалот Стојан Троицки. (В.М.)

http://www.vest.com.mk/?ItemID=12E7341EA143BA45B08E151B306A8ECE

МАКФЕСТ ЌЕ ЗГАСНЕ

По 24 години постоење фестивалот "Макфест" ќе згасне затоа што останува без единствениот спонзор "Фершпед". Во компанијата вчера ни потврдија дека го повлекуваат финансирањето на најреномираниот фестивал на забавна музика, затоа што царината им ја одзема лиценцата за шпедиција и, како што велат, сега кога 400 луѓе ќе останат без работа нема пари за музика.
-Сe уште немам никакво официјално известување од Фершпед, но веројатно целата атмосфера ќе се одрази и на проектот "Макфест". Ние ќе работиме се додека не добиеме официјална информација од "Фершпед", бидејки "Макфест" е фирма на "Фершпед" и адекватно на тоа и единствен финансиер, кој со години инвестира во развојот на естрадната култура на Македонија, вели директорот на фестивалот Стојан Троицки. (В.М.)

http://www.vest.com.mk/?ItemID=12E7341EA143BA45B08E151B306A8ECE

Е ова (болдираното) не го знаев. Слушнав дека ја искритукуваа владата дека не го поддржувала фестивалот Макфест - со ова стануваат малку појасни работите.

Браво за царината!

Ќе се одмота клопчето кај и да е...не за друго....туку на Штерјо ќе му пукне филмот и ќе каже некој работи у јавност за кои нема да знаеме дека постоеле!

Znachi od sega slobodno mozhete danok da mu plakjate na Mijalkov dokolku imate firma a im pritrebaat pari za reklami na dpmne i Minhauzen za reklami.

Ќе се одмота клопчето кај и да е...не за друго....туку на Штерјо ќе му пукне филмот и ќе каже некој работи у јавност за кои нема да знаеме дека постоеле!

Тука се согласувам со тебе...
пази само тие работи да не го повлечат Грујо, Љубчо, и другите „светци“ од ДПМНЕ долу...

Никој незнае какви све работи можат да излезат на површина....

:kesa:

А Лубинцо из Слбије што ќе плае кога Фелшпед ќе го затволат? :pos2:

Извинете дечки и девојки, јас се обидувам да си расветлам некој работи прво за мене после за државата во која што живеам, за луѓето окулу мене. а вам не ви е битно, вие драпате пост по пост браните криминалци и прекршители на процедури [ кои што не се криминалци туку прекршители на процедури ] - не знам не сум протарашкал по форумов и дилавер бојку да не го браневте ?
политички процеси my ass. еве сега во блиска иднина ќе можете да се истакнет, кај и да е за Буч наскоро ќе има пресуда:pos2:

Види. Никој не брани ниеден криминалец. А ако некој од вас сака да чита со прекокнувања, тоа е негов проблем.

И јас сум да се апсат криминалци. Криминалот според мене нема место за толеранција.

Но сум, како прво, за ист третман на секој криминалец. Во Македонија тоа не постои. Сите се исплеткани како свински црева и само си ги покриваат га*овите. Ако има апсење, се прави тоа спектакуларно и единствено заради политичка кампања, а не за народот да добие чувство дека е посигурен и ослободен од криминалот. Е*аниот криминал е длабоко влезен во сите пори во државава, сите се искриминализирани, од обично маалско колонијалче, до најголемите фирми. Од обичен поединец, до самиот врв на Владата.

Нема решавање на криминалот. Ме нервира што ни продаваат мадиња за бубрези. Види што се пишува по форумот, едните скандираат апсете СДСМ-овци, другите скандираат апсете ВМР-овци.

Ниеден не вика: Апсете криминалци!!

Е тоа споед мене е бранење на криминално однесување и истовремено имање интерес од нечиј криминал!

Bugar,nema da vi uspee Sanstefanskoto ni pak nekoj kje plachi.Umrea tie vreminja a od Mijalkov i feflaviot Grujo doprva kje umiraat.

Вие од СДСх уште старата мантра ја мантрате - за бугаризмот во ВМРО-ДПМНЕ. Наидува на многу јак прием меѓу народот :pos2:. Три пати по ред на последните три избори. :pos2:
А нешто друго да понудевте? На пример дека кога ќе победите во 3012 година ќе го вратите Штерјо и Макфест у бизнис.

Пред 2 месеци се залетуеше дека „ајмо, ајмооо, ВМРО-ДПМНЕ се во паника, ќе победиме ...“ - кад оно - треснавте од земја парче не остана од вас.
Сега со постирањава во темава исто така се залетуваш - во првиот пост тврдеше дека Макошпед била на Мијалкови - ти прати некој еден пост во кој имаш информации дека и Макошпед бил контролиран од Фершпед.

Лости ин спејс сте таму на Бихаќка ....

Вие од СДСх уште старата мантра ја мантрате - за бугаризмот во ВМРО-ДПМНЕ.

Koga vi vikaa od SDSM deka Ljubcho e Bugar i raboti za tugji interesi vikavte toa se komunjarski gluposti i prikazni pa na kraj se vide za kogo mu chuka srceto.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom