Од виртуелност во реалност ( ЖУРКА НА 28 МАЈ ВО СКОПЈЕ)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Истајте се од Сторми и не го задирајте. Ја го зиам, у загреана кола и тачак.
На еден себап, поефтино ќе поминеме у Маршалот, ама затоа...послееее...
Коа сме кај послето, Дивајн, сите сте на број таму? Да не ја/го мислам?

Ацева, незнам за колку не рачунаш мене и Еко, ама сите сме :lol: :lol: :lol: :wink:

По мој есап, треба уш едно моме мало да има.

По мојот есап уште две требаше ама ... може тоа што го мислиш ти да се премисли, јас чекам ... Иначе, не мислиш дека сме многу малку женски???

не има некој непријавени кои ќе дојдат или јас ќе ги клапнам на бан :evil: :twisted: :evil: :twisted: :twisted: :lol: !!
Не бе, ида уше пишки не ќе бидите сами.

Бич доаѓа или не? Ајде... останаа уште 20 часа! 8)

Бич не откачи, ама мислам дека уште може да смени нешто ... и јас ја чекам ... :lol:

Се се може ако се сака... изгледа не сака доволно. :?

Колку да ги олабавам оние на кои им се доаѓа, а се срамат бидејќи не познаваат никого....па НИКОЈ СО НИКОГО НЕ СЕ ЗНАE! Баш затоа ќе биде интересно! :) Бујрум ајде.

Blaze vas :( Gledam deka Divine i Eko ke odat i mi e mnogu krivo shto ne mozam i jas :(
No, vetivte deka ke ima sliki i klipchinja :D Odrzete si go zborot za i nie koi nema da sme tamu da mozeme da vidime kako ste si pominale :D

Acid напиша:
Се се може ако се сака... изгледа не сака доволно. :?

сакам бе мачко!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
не можам да најдам замена.. прееска прашав и да најдев тешко дека ќе ме пуштеја! :( а ти кажав и з`ш :cry:
стварно сакав ама.. то е :cry:

Здравје Катја! Не му се секирај, за некоја недела верувам дека ке има реприза со "дијапорците" кои ќе дојдат и ќе направат екстра штимунг!
Тука сме, ќе се дружиме цело лето! :)

следечи пут идам обавезно:))

FortunE напиша:
Blaze vas :( Gledam deka Divine i Eko ke odat i mi e mnogu krivo shto ne mozam i jas :(
No, vetivte deka ke ima sliki i klipchinja :D Odrzete si go zborot za i nie koi nema da sme tamu da mozeme da vidime kako ste si pominale :D

Оф леле ... не треба да ти е криво, треба да си пукнеш од мака!!! Иначе Мистичен не лажи дека никој со никого не се знае ... вие од Скопје сите се знаете ... а од надвор колку души сме? :oops: :oops: :oops:

Поздрав до сите народи и народности кои утре ќе се соберат пред маршалот :D
Патем, јас прв пат слушам за такво место помеѓу Амц и Кинг, знам дека тука има една бурекџилница, а низ пролазот ми се чини дека од лева страна има нешто ако е тоа.. појма немам, не е ни битно де... затоа што јас нема да дојдам. Имам премногу обавези во периодов, плус еден куп колоквиуми-прогарми-испити.. и тоа е тоа. Жалам. Дури карта имав за на саем одложив и таму..

Да си поминете супер!

Знам дека ќе си поминете супер

Ако има онакви кои ќе доаѓаат од внатрешноста на Македонија (а има) браво за нив!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom