Од виртуелност во реалност ( ЖУРКА НА 28 МАЈ ВО СКОПЈЕ)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој па година од матура, ко баба ми 56 години од матура што слават. Ај нив да ги разберам, мораат, никој не ги дружи, а полека сите рикаваат, ама ГОДИНА ДЕНА од матура. Бедно!!

Инаку, КАТЈА НЕ ДОАЃА ЛИ ИЛИ НЕ ДРЖИ ВО НЕИЗВЕСНОСТ!!
Бич мори, доаѓаш нели. Дојди, инаку има еден форумџија ќе скине конци, одапне папци, прикне, умре, речи го како сакаш.

Стварно бе КАТЈА! Авакари ајде! Нека те пушти батко ти, уствари можеш и него да го земеш! :)

Divider напиша:
Овој па година од матура, ко баба ми 56 години од матура што слават. Ај нив да ги разберам, мораат, никој не ги дружи, а полека сите рикаваат, ама ГОДИНА ДЕНА од матура. Бедно!!

Инаку, КАТЈА НЕ ДОАЃА ЛИ ИЛИ НЕ ДРЖИ ВО НЕИЗВЕСНОСТ!!
Бич мори, доаѓаш нели. Дојди, инаку има еден форумџија ќе скине конци, одапне папци, прикне, умре, речи го како сакаш.

Ќе ја земам на моја одговорност ... чекам да ме извести ... се надевам дека ќе каже да, дека во спротивно ќе падне ќотек ... и стварно Бич четврток е алоооо што стори???:x :lol: :lol: :wink:

Ајде БИЧ, ајдееее...!!!! :))) Кога че стигнеш, праќај одма приватна порака да чујам рапорт!

StormAngel напиша:
Aceva,

Prati mi privatna poraka, da ti dadam broj i drugi info. ;)
Тука и на ова место - објавувам:
дека Сторми е најнесериозен еден, и
дека ми ја белее уште повеќе белата ми глава и
дека НА МАГАРЕ ќе треба да доаѓа ув сабота и
дека не ми се јавува, ниту разгледница праќа :cry:
P.S. И BTW, Сторми, не се за(ј)беавам околку онаа работа :wink:

Абе остајте го Милан му изгуби, гарант сега дома болен лежи :wink: Ни журка сака да види ни бутур :D

А бе не се зезајте еј, стварно гадно ми е од тоа.
Него, Ацева, ти зедов мерка ја тебе, ама не ми е пријатно да ти се јавуем у 289023789373897 навечер, така да ќе се видиме на 28 и ќе се слушнеме ваљда утре.

СуперГирл, доаѓаш???
Ова де, мора да дојдеш.

Доаѓа, обавезно доаѓа. Него ти, гоедо, мора да превртиме небо и земја за да ојеш, као то Готиваро да е центар васељене, хехехехе!!

StormAngel напиша:
А бе не се зезајте еј, стварно гадно ми е од тоа.
Него, Ацева, ти зедов мерка ја тебе, ама не ми е пријатно да ти се јавуем у 289023789373897 навечер, така да ќе се видиме на 28 и ќе се слушнеме ваљда утре.

СуперГирл, доаѓаш???
Ова де, мора да дојдеш.

Сторм, не ја тупи, распрашај се кога поминува низ Гостивар автобусот од Струга што е последен (во 17:25h) ... со Еко ќе сме во него ќе те чекаме ... батали кола треба да се пие ... :lol: :lol: :wink:

Divider напиша:
За оние што не знаат:
“Кај Маршалот“ во осум навечер, утревечер.
Тоа е во центар, карши Стела, меѓу AMC Mega Store и Кингбургер, ќе го видите!!

Дивајдер, не сум била таму никогаш, ваљда ќе го најдеме, ама можеш да ми оставиш бројче во една лична порака за сваки случај ... :P

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom