Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
RaGeAnGeL напиша:ah be sonce.....od togash baba ko tinejdzerka se ponasha cuti aman na maka ne klade...ostaj to...od ko dojdov jas usa toj pak ojde doma da spie....ej zamilsi .....zad grb si kopace oci so nea
Nam ke ni ostane da gledame samo sliki (ako se smiluvaat na nas), ama da znaesh deka nema da imaat vreme za sliki, ke se zurkaat i nema da im tekne na drugite... Taka da, ne se nadevaj voopshto na toadivine напиша:Koristete sega, me najdovte sama tuka i ke me zaebavate ... ke vidite ko ke ve procitaat drugite od navamu :lol: :lol:Inace od start jas ne ke mozam da ve druzam, daj tamu slikajte se full da ve gledam posle :shock: :wink:
Зш мор да немојте да дојте? Фаќај реисо и наваму. Освен ако не ти е страв случајно да не се опиеш и легниш врз некого? Немај гајле, никому нема да му кажеме, само ќе напишеме на сеир!
Ne e problem patuvanjeto i oddalechenosta od Ohrid do SkopjeНвистина, зошто да не можете да дојдете? Ене кај е Скопје/Охрид/Струга. Мала е Македонија, за 3 саата си од еден крај на друг
Pa ne site, no nekoi sme na rabota i vo sabotaСабота бе бејб, сабота, ваљда не сте сите на работа во сабота, плус, земете слободен ден. Зарем не вредиме за толку. Хехехе, се шалам. пробајте ако можете да најдете време и слободно од работа.
Mnogu naednash vi tekna za vakvo neshtoШтета ако не успеете бидејки навистина, вака форумски да се организира нешто е тешко од фактот што сите сме расштркани насекаде и таква организација, освен ако не се планира со месеци, па секој да земе од работа по некој слободен ден, или дел од одмор, многу тешко, особено вака ад хок.
Bidejki vie go kazavte terminot za vo Skopje, ke ostavime nie kako dobri domakjini da si kazat gostite koga sakaat da dojdatОк, еве, мисли му ја и ти, па почни да не организираш. верувај дека ќе се придружиме сите во тоа. термини, времиња, и слично.
Sigurna sum deka ke izvadite interesni slikichki tuka na Kajgana, a moze i nekoe klipche, za poblisku da ja dolovime atmosferataА за провод, немај гајле, ќе пуштиме слики од генералката, со тоа што некој друг ќе мора да најде камера. мене ми ја дршија во Холандија ден пред враќање заедно со пасошот.
така и ми треба кога паѓам на лепо женско, па оставам ствари кај таквите чупи и не им ги чувам после чантите, па крадат.