Од виртуелност во реалност ( ЖУРКА НА 28 МАЈ ВО СКОПЈЕ)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Море Дивајн, море, да си ми тука, ваква ко што си.

Море се зезам, пиши што ти е гајле.

:lol: :lol: :lol: More da sum ti tuka glava ke te zaboli ... mislam ako bi ti zborela kolku sto ke pisam :lol: :lol: :P

не знам кој појке збори. Туку немај гајле, ти збори, ја да ти гледам убаото ти лице ем белата ти снага. Хмммм....

Добро. Значи дваесосмица саботна. Да се фрлиме у организација, зашо нема многу време, а ако вака почнете да ми мрчите за свадби, матурски, бабојебсјтва и сл, ќе останеме на резервација за две и пол особи у Љуц.
Ај, тражите чаре да доете. Ќе пишеме оправдања, ќе наоѓаме кревети, па шо вика Дувајдер и баби у креветите, ако треба.
Уствари шо баби ќе бараме, еве су ја, шо фино. Од геронтолошки аспекат, испуњавам пропозиции. :)

Бабек, њамај гаље, еве ја велам во сабота, 28 мај, носам скопско или рефусон Горско, туку после 1900 да мозам да се вратам од свадба на раат, кажете каде?

Jas sum so FortunE, ke ve druzam na leto, ne sum na svadba samo nemozam od rabota nikako :( A ke patam, ako me opravduva toa, deka prva sum za vakvi setnji i druzbi :lol: :lol: :wink:

divine напиша:
Jas sum so FortunE, ke ve druzam na leto, ne sum na svadba samo nemozam od rabota nikako :( A ke patam, ako me opravduva toa, deka prva sum za vakvi setnji i druzbi :lol: :lol: :wink:
Абе дај најди некој да те мења. Имаш недела дена. Директива е у прашање, не се шали жено :wink:

Eve jas ke ja menuvam ako saka :D :D

Divider напиша:
Бабек, њамај гаље, еве ја велам во сабота, 28 мај, носам скопско или рефусон Горско, туку после 1900 да мозам да се вратам од свадба на раат, кажете каде?
Ај, ај, ти напраен ќе доеш. Да си ја фатам работата и ја со време у сабота поранко.
За место значи....чекаме конкретен предлог - и го прифаќаме.

Доваѓај мор, како без тебе. Кој знае, може и ќе легниш некој од нас, па срце да ни остани изгорено.

Ацева, ај ти ко жена, натерај то женишчана да доваѓаат.

кажувајте каде и у колку саат

Divider напиша:
Доваѓај мор, како без тебе. Кој знае, може и ќе легниш некој од нас, па срце да ни остани изгорено.
Ako se odnesuvashe ova na mene... Vekje rekov deka nema da mozam da dojdam, a mnogu bi sakala...
A ne goram srcinja jas :D Zal mi e sepak :D

Штета, на обете се однесуваше. нема везе. летово ќе дојдам да ве гледам, згодни, во купаќи, со тангици....хммммм...убајни!

FortunE напиша:
Divider напиша:
Ako se odnesuvashe ova na mene... Vekje rekov deka nema da mozam da dojdam, a mnogu bi sakala...
A ne goram srcinja jas :D Zal mi e sepak :D
Ти рече дека моеш да ја мењаш Дивајн. Знаши она доаѓа. Тебе ќе те мења една моја друшка од Охрид. Значи и ти доаѓаш. Мажот на другарка ми е таксиста и ќе ве тури и тебе и Дивајн и кој уш треба и ќе ве довезе наваму. Друг проблем има? Нема. Се глеаме у сабота. Само кажите кај треба да се појави Биљана - другарка ми.

Brada pustiv dur se dogovorite:)))
Ajde toa malce poespeditivno ke ve molam:))

Тоооо, АцеВА, ТООО!! Ете, гледате дека са све има решение. Речено, сторено. Ацева, имаш од мене пијачки, не една ами појќе!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom