Се плашам од вода! Знам да пливам ок е .....си одам и на плажа и на базен....ама помислата да се најдам на сред море или океан сама леле:nesvest: ептен ми е страв....или се наоѓам во брод, и не дај боже се случува нешто и почнува да тони....е од тоа ми е најмногу страв...
или во подморица да се наоѓам...бррр:nesvest:
Хммм... исто како MaRyJaNe-poison. Имам страв и од лажна љубов, лажни пријателства... јбг се плашам да не ме зафркнат оние кои најмногу ми значат! Се плашам да бидам измамена!
Не памтам дали сум пишал ваму,ама сеа ме мрзи да барам.
Значи:
-Пајаци
-Вода
-Стршлени
-Преминување улица(двапати ме згази кола,како да немам страв)
-Големи височини
па тоа....па не биле многу бе
Se plasam od pomislata e mozno da ostanam bez edistvenata licnost koja me razbira, koja ja saka, za koja sum podgotven vednas da go zrtvuvam zivotot - Mojata devojka.
Imam poveke fobii: uzasno se plasam od visocina(Batofobija), i od tesen prostor(Klaustrofobija), potoa imam strav od temnica koga sum sama, od zmii, pajaci i insekti,strav mi e od zalutani kursumi, od petardi...ako mi tekne uste nesto ke dopisam
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.