Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
Da stanam bogat, oti se sto e pogano vo mene ke izleze na povrsina i nema da bidam veke pristojno momce za primer

Само од смртта,ама знам дека тоа ке исчезне со годините... Друго ништо не ме плаши...

Се плашам само да не ми пропаднат моите планови за иднината...

Се плашам од црни мачки(грди ми се премногу),и се плашам од самата себеси и од тесен простор.

Од губење на драги личности - смрт.

Не дека се плашам али највеке ги мрзам тие црни бубашваби кога не дај боже ке излезе некоја во станот брзи ке се пикнат негде и ајде најди ја да ја утепаш леле грдотија.

ke zvuci sea vidi go ovoj kao se prai nekoj no mislam deka ne se plasam od nisto se sto se slucuva vo zivotot se slucuva so odredena cel od nekoj vozvisen taka da ako saka taka da bide taka i ke bide a od ona bubacki insekti i sl. edino jeza me faka od onaa zmiine gadni se be u p.m

Од темница и што е најлошо од се од самиот себе.... зашто човек ич не е предвидлив...неможеш крај да му сврзеш... може да направи нешто, да каже нешто погрешно, да повреди (со зборови, но ете ајде и физички да кажеме), да излаже, да се направи љубоморен, а љубомората знаеме кон што води.... да го расипе она што другите мачно го граделе... човекот е едноставно страшен, тоа е нешто чудо... а од друга страна пак, многу ги сакам луѓето, без разлика какви се, што се, од која раса или нација се.... јас сум си еден голем човекољубец, но во исто врмено и имам страв од нив и од самиот себе...
Човекот самиот за себе си е Self Destruction! Може да го загуби она човечкото во себе за дел од секунда, и да ја загуби целта на својот живот за исто толку време....

од темница инсекти и од тишина...мразам тишина!:toe:

Се плашам од лифтови и од забар. Порано имав страв од кучиња ама успеав да го надминам, не целосно но сепак делумно.

Од проста маса.
И лифтови.
Темница повремено, по хорор филм.
И бубачки. Одвратни мали бубачки.
mysmilie_1198.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom