Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
јас се плашам од занзибарски ѓонѓоли
додуше немам видено до сега ни една али страшни се.

Се плашам дека еден ден ќе ми пукне нервата и ќе ги срозам копилињата што им го вријам >.<

Од галама, од врева без потреба и без причина. o_O

Од неостварување на животните амбиции..

Кога треба да ми земат крв и од змија ( ама фобија имам, дури и ако видам некаде умрена, ке се онесвестам )

Од подрумот.
Каде подрумот е симболика за подсвеста... каде го фрламе сето она што за нас предизвикува страв да се соочиме со истото... Исто така може да се внесе ваква симболика т.е. метафорично значење на зборот подрум... каде ако го поделиме зборот “под-рум„ добиваме прво состојба под дејство на рум(алкохол) т.е. заспана, замаглена состојба на свеста... или ако го поделиме зборот под-р-ум добиваме состојба на свеста која е под умот т.е. исто така нездрава или несвесна сосјтојба на умот...
Подрум=подсвест(потиснување на природните нешта во себе си доведува до нездрава подсвест т.е. сосотјба на под-рум или под-р-ум...) :coffee:

Од онаа помисла што после мене што би било кога не би бил јас на светот како би било тоа утре без мене ... На replay ми е ставена оваа помсила ... :( :)

Каде подрумот е симболика за подсвеста... каде го фрламе сето она што за нас предизвикува страв да се соочиме со истото... Исто така може да се внесе ваква симболика т.е. метафорично значење на зборот подрум... каде ако го поделиме зборот “под-рум„ добиваме прво состојба под дејство на рум(алкохол) т.е. заспана, замаглена состојба на свеста... или ако го поделиме зборот под-р-ум добиваме состојба на свеста која е под умот т.е. исто така нездрава или несвесна сосјтојба на умот...
Подрум=подсвест(потиснување на природните нешта во себе си доведува до нездрава подсвест т.е. сосотјба на под-рум или под-р-ум...) :coffee:

Aeee baajgi zabegan....Jas se plasam od tebe.:rolleyes:

Samo malo objasennie za ostanatite
Zborot "podrum" doaga od turskiot zbor "bodrum". 500godini tugi jazici ni se matkale na nasive prostori pa sme poprimile sve i svasta.

Aeee baajgi zabegan....Jas se plasam od tebe.:rolleyes:

Samo malo objasennie za ostanatite
Zborot "podrum" doaga od turskiot zbor "bodrum". 500godini tugi jazici ni se matkale na nasive prostori pa sme poprimile sve i svasta.

:pos: Јебига турското е криво...не е до мене...:)

пајаци вуффф :sick::sick::sick:
--- надополнето: 16 декември 2012 во 21:17 ---
пајаци вуффф :sick::sick::sick:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom