Од што се плашите?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
spiders.... spiders everywhere

Пајаци, оси, пчели, стршени и такви слични срања.

Во моментов колку сум напраен од ништо не се плашам :pos:

До пред некое време од авиони. Сеа од времето. Некако се брзо ми поминува. Не можам да сфатам каде ми отидоа месециве. Најверојатно ми е убаво и тоа е причината што лета.Ама кога ќе помислам дека вчера пишував смс со Среќно нова...
А, да. Ке заборавав. Не сакам коњи. Страв ми е дека ке ме удрат, а јас нема да можам да ги спречам. Не знам зошто мислам дека се чудни, а немаат причина. Не би требало стрелец да се плаши од коњи, ние сме кентаури....ама ој кажи ми да допрам коњ, невест ке паднам.

Бубашваби, скакулци, бумбари, лебарки, сите видови инсекти.. али највише од све пајаци. FUCK пајаци.

А богами и од забари пошо се садисти.

bogami nemoze nama niko nista, niti bubasvabi,leptiri zmii krokodili i sl. ama citam tuka SMRTA da ne razmisluva covek na takvo nesto:facepalm:

1. Скачки
2. Кучиња
3. Од храната летно време, се мислам пак ќе закачам отровање.

bogami nemoze nama niko nista, niti bubasvabi,leptiri zmii krokodili i sl. ama citam tuka SMRTA da ne razmisluva covek na takvo nesto:facepalm:

Смртта е дел од животот,ако ја негираш неа или се плашиш од неа тогаш зошто живееш??

Многу подобро би се осеќал доколку го прифатиш природниот тек на работите,ирелевантно е кога ќе настапи смртта,она што е релевантно е дали ќе бидеш задоволен од себеси,ако е така тогаш на смртта ќе гледаш како на награда.

П.С чувајте мозокот оти виреат невродегенеративни болештини.

Смртта е дел од животот,ако ја негираш неа или се плашиш од неа тогаш зошто живееш??

Многу подобро би се осеќал доколку го прифатиш природниот тек на работите,ирелевантно е кога ќе настапи смртта,она што е релевантно е дали ќе бидеш задоволен од себеси,ако е така тогаш на смртта ќе гледаш како на награда.

П.С чувајте мозокот оти виреат невродегенеративни болештини.
taka e nervnite kletki nemaat svojstvo za regeneracija, taka da treba da se cuvaat;)

жаби
и од време навреме од височини

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom