Од колку години излегувате во град?

• Креатор на темата Креатор на темата betogrozdanov45
  • Време на започнување Време на започнување
Па негде 13 ке да имав...мислам дека то време е таман (не сеа ти од 13 да фатиш по диска ова она секој ден ама...)

од 7мо одд изкалкулирајте колку год би имал

п.с неам паднато година :pos2:

Па првото мое излагање у град беше у тогаш доста познатото Вулкан и се деси коа ја бев 6-то одделение..значи негде околу 12-13години

Jas prvpat so brat mi u Zair 6to odd a so drugarki 7mo odd u Mimata edno vreme so bese u Strumica

Моето прво излагање беше на моите 11 години бидејќи имав постар брат и се сум правел предвреме за жал....

Па мислам дека беше летото 6то за 7мо, значи 12 год. сум имал. Излеговме само така, да се прошетаме на корзото-тоа тогаш за нас беше како нешто недостижно. Враќање дома во 10-11, во маало седевме до покасно, но мораше порано да си дојдеме од град.

Првите излегвења беа негде 5то,6то одд море напредна сум била јас :kesa:

Почнав од 12 години по град а од 13 и ден денеска по дискотеки :smir:

Па официјално прв пат во дискотека отидов во 8мо.Тогаш уште имав 13 години.
Се сеќавам отидов на џуниор во Елемент.:)

А летото за осмо низ парк почнав да се шетам навечер со другарки.:)

А иначе претходно се знае,златно маало,па одевме на сладолед до малага,па јадење во Мекдоналдс.Ах,спомении...:pipi:

Еххх слично детство иаме.
И ја идев на овие места и у маало.
Уствари ја идев во ескимо.
И двете ми се блиску.
Инаку од шесто-седмо искачам.

Уше од пето (значи 10-11 години) идев у Бисер. Од средина на 6то почнав да идам у град со братучед ми. Денес можете да ме видите каде ќе посакате низ нашиов ни многу убав и прекрасен град Скопје :) :helou:

па некаде 12-13 ама по интернет кафеа...а вистинско излегување накај 14-15

Па првото мое излагање у град беше у тогаш доста познатото Вулкан и се деси коа ја бев 6-то одделение..значи негде околу 12-13години
Ejjjj i moeto prvo izlaganje bese u Vulkan, na rodenden od 9 do 12..:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom