Од која игра би направиле филм?

Vlad II Draculea напиша:
Манки Ајланд....

во 4 дела... ААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААа
комедијата на милениумот :)

П.С. Деј оф д Тентакл///кој ја знае знај шо зборувам :))
Ова мислиш на "The curse of monkey island"?кога треба да ја спасиш женската претворена во златна статуа?ако е таа,тотално се согласувам со тебе!:je:

od DRIVER 3 -ta moze daiskoci ludnica film u PM, samo ako nekoj dobro go osmilsi i go izrezira

Јас би направил од DOTA ALLSTARS ... кога би бил јас режисер одма би направил филм од тоа сценарио за Frozen Throne .. Како позитивна улога би ги ставил сеншл а како негативци скорч ... и замислете во негативци баланар, кентаур, доом, боне, вештерка, крип ..... а како позитивци свен, сајленсер, омник, фурион .... кој ја игра играва знае што мислам .. и знам дека би било добар филм :)

CHASER, играта не беше којзнае колку популарен ФПС со сци-фи елементи. Исто така нема да има потреба да се интервенира на приказната.

@ Гижо, Црви рулзззз!!!

Ja odma bi naprail film spored...

God Of War

i

Prince Of Persia (Trilogija...Sands Of Time, Warrior Within i The Two Thrones)

Koj gi igral igricive znae zosto...:)

Јас би напрабил филм од Mafia играта малку е постара ама навистина е добра!!!!!!!

film od warcraft camping toa ot rein of chaos i frozen thron mnogu dobar film bi bilo :)

mr_wicket напиша:
од солитаре :pos:

абе од Minesweeper супер филм ќе искочи

иначе од Grim Fandango добар цртан би можело да се напраи па и филм зш да не
и од Warcraft и Broken Sword би сакал филмчиња да видам

Јас би сакал да видам филм од Half-Life сериалите. Сакам да ги спојат први и втори дел, мислам дека ќе испадне супер.

Acko напиша:
абе од Minesweeper супер филм ќе искочи

иначе од Grim Fandango добар цртан би можело да се напраи па и филм зш да не
и од Warcraft и Broken Sword би сакал филмчиња да видам

Spider solitaire

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom