Од кој музичар или бенд имате маичка/блуза?

• Креатор на темата Креатор на темата Xfire
  • Време на започнување Време на започнување
Најнова,сеа купив од AC/DC,во Охрид..со омотот од новиот албум Блек Ајс.Многу е јака.

Има во Елит/Еко, маици од Cypress Hill, Rage Against The Machine, Limp Bizkit? >.>

Имам од ..Нирвана,Металика,AC/DC....

сакам од Guns N Roses...kaj ima vo Sk? i otprilika kolku pari se?

Имам маичка од Металика и гордо си ја носам 3-4 години веќе. :music3:

Exploited, Ramones <3, Ozzy Osbourne.

Posledna maica so mi ostana mi e od Burzum od Det Som Engang Var albumot.Imav porano i od Slayer,Soulfly.... mnogu maici koi veke sega mi se mali.Epten mi e zal so maicata od Cannibal Corpse mi ja snema koga mi gi pregleduvaa rabotite na granica na vrakanje od Bugarija:(.Bi sakal da prasam da ne znae nekoj vo Bitola kade moze da se ispecatat maici.Sega zasega toa mi e najdobra varijanta radi sto bendovite od koj sakam jas maica ne mozam nikako da gi najdam.Imam vo plan da si pecatam od Severe Torture,Suffocation,Cryptopsy,Deeds of Flesh ali ke vidam dali ima takva moznost vo Bitola.

AC/DC, G'N'R и мегадет ама ми ја украдоа:jaj:

uprod11xe8.jpg

Сакам од овие ... никој друг ...

имам од: Metallica x2, Iron Maiden x2, Pantera, Megadeth, Cannibal Corpse(1 облечена)...

а и кај да најдам мајца од Dream Theater???

Имам 3 од Metallica (... And Justice For All, Master Of Puppets, Ride The Lightning), 1 од Slayer, 1 од AC/DC, 1 од Manowar, 1 од Iron Maiden, 1 од Motley Crue. Имав и дуксер GNR, но му го дадов на една другарка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom