Од кој играч и клуб не би носеле дрес

• Креатор на темата Креатор на темата mileajk
  • Време на започнување Време на започнување
значи не носиш од ова "килериве"на нозе

Па Пепе, Матераци, Де Јонг, Гатузо се килери, од скоро и Рамос, а Киву едноставно ми е некако антипатичен, заедно со К Роналдо (само на многу повисоко ниво на антипатичност), од него не би облекол никаков дрес, Португалија ја отсакав ради него : ))))))

posledniov odgovor me bendisa ne zaradi igracite tuku zatoa so dade objasnuvanje zs ne nosis a site odgovarate deka ne sakate da nosite dres od vasiot rival navivam za milan ama od inter go postovam zaneti a dresovi ne bi sakal od ronaldo zasto se zamisluva car a messi mu pokaza deka treba da se spuste dolu a ima neso da te popravam i gatuzo ne e bas tolku killer kako so sakas da go kazis ama dobro mene mi e omilen sepak tvoe mislenje pozz do site milanisti !!!!!! srejkna pobeda

posledniov odgovor me bendisa ne zaradi igracite tuku zatoa so dade objasnuvanje zs ne nosis a site odgovarate deka ne sakate da nosite dres od vasiot rival navivam za milan ama od inter go postovam zaneti a dresovi ne bi sakal od ronaldo zasto se zamisluva car a messi mu pokaza deka treba da se spuste dolu a ima neso da te popravam i gatuzo ne e bas tolku killer kako so sakas da go kazis ama dobro mene mi e omilen sepak tvoe mislenje pozz do site milanisti !!!!!! srejkna pobeda

i mene mi e omilen gatuzo , scholes ko che se nanerivra koli se pred sebe... Materazi mnogu provokativen beshe pa dobi edna gla od Zidan .. i taka interesni mi se ovie , zsh da ne nosam nivni dres? :P

i mene mi e omilen gatuzo , scholes ko che se nanerivra koli se pred sebe... Materazi mnogu provokativen beshe pa dobi edna gla od Zidan .. i taka interesni mi se ovie , zsh da ne nosam nivni dres? :P
da i plus site nosat dresovi pr :messi ronaldo drogba runi itn mene nekako mi e pointeresno ko ke imam nekoj dr dres posto sum fan na milan imam od tiago silva i gatuzo a iako najgolem rival mi e inter ednostavno go postovam zaneti kako fudbaler i dres imam

Ливерпул,Манчестер Сити,Арсенал,Челзи а во сите овие клубови има играчи од кои би облекол дрес, Торес,Силва,Цеск,Тери.

Не би облекол од Германија,Манчестер,Барселона,Јувентус,Италија итн... :)
A од играчите Ибрахимович,Матераци и другите копилиња нема потреба да се набројуват...

Не знам мене таков впечаток ми има оставено, не почитувам ич насилство во спортот (освен ако самиот спорт по себе не е боречка вештина)... Имаш право дека не е како останативе ама пак е килер :) И мене ми се интересни да ги гледам али не можам да ги почитувам како спортисти, покажуваат една лоша страна и оставаат лош пример.
На пример јас сум за Барселона, ама Чаби, Озил и Касиљас, Де Ла Ред (веќе не игра) за мене се ѕверови, играчи што би сакал да ги гледам како играат и што не покажуваат арогантност како доста други од нивниот клуб и од нив би носел национален дрес(но не тимски, евентуално ако преминат во друг тим).

Од секој би носел бе, само не од грчките тимови и нивната педерска репрезентација. :)

Ибрахимович нај педерски играч на свет менува клубови како чорапи.

Не би носел дрес од Милан, Јуве и Рома иии Лацио..
(y):P

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom