Од кого имате дрес ?

• Креатор на темата Креатор на темата _The Great_
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално имам од Челзи - Дрогба (малку застарен модел 2009-2010) и од Палермо го имам најновиот (2011/2012) од Миколи :D :)

Сигурно си единствениот македонец што го има најновиот дрес на Палермо од Миколи :D Дај стави слики ако сакаш :D

Сигурно си единствениот македонец што го има најновиот дрес на Палермо од Миколи :D Дај стави слики ако сакаш :D

Ааааа епа имам мал проблем со телефонот па сликата неможам да ја ставам на компјутерот... инаку дресот го земав 25 евра од Италија од продавница во Венеција ...

P.S - Ќе пробам да средам работа ... ;)... у секој случај ваков е https://encrypted-tbn3.google.com/i...a9giw8F3TI-HaVko_MxJ7uTrX2eal9ThSgZ3S7Yafe0dg ... може клубот нема толку големо име ама дресот ми се свига , бидејќи го земав во Ноември минатата година немав многу шанси да го носам ама сеа на лето се во него ќе сум :D :D

XAVI....:pipi:(црниот,резервен)
Имам и дрес(оригинал)од Барселона,сезона 96/97 kappa ,сезоната кога Роналдо беше во клубот,класика дрес:cuc:
15 години го убив од носење,гајле нема,невиден квалитет....:cuc:
А порачав и од Јунајтед,Гигс.....од огромно почитување кон играчот..
Овие неколку дреса како посалам....
Имам и плус 20 ина дреса од различни тимови(Ш категорија):Dсе береле низ годините,кога ќе ми текни колку пари имам фрлено на времето за дресови(неквалитетни)...:D(детиште бев тогаш)...:pos:
Сега зеам само некој посалам дрес(ако ме бендиса)искучиво по порачка од нет...

dva dresa od totti , edniot orginal edniot polu orginal ( ne ckart nego tie od pred sezona so iskacaat kao probni taka neso ) 2010-2011 sezona i vidic 2009/2010 sezona :)

18458.jpg

Од Руни црвениот на М.Ј
Од Меси
Од Лико Вардар
Од Кака од Милан 22 белиот
Од Пандев репрезентација 10

Малдини - Милан
Озил - Реал Мадрид
Дрес - Италија
Дрес македонска репрезентација - ракомет

Јоветич - Фиорентина 2011г.
Џилардињо - Фиорентина 2009г.
Роналдо - Реал. 2000г.
Озил - Реал 2012г.
Бекам - Реал, 2001г.
Касиљас, Реал, 2000г.
Веа - Милан, 2000г.
Пандев - Интер 2010г.
Дејвид Џејмс - Англија 2005 г.
Мајкл Овен - Англија 2005г.
Зидан - Франција. 2000г.

Јоветич - Фиорентина 2011г.
Џилардињо - Фиорентина 2009г.
Роналдо - Реал. 2000г.
Озил - Реал 2012г.
Бекам - Реал, 2001г.
Касиљас, Реал, 2000г.
Веа - Милан, 2000г.
Пандев - Интер 2010г.
Дејвид Џејмс - Англија 2005 г.
Мајкл Овен - Англија 2005г.
Зидан - Франција. 2000г.
Ова е немогуче. :D

Од Швајнштајгер (Баерн) и Милер (Германија), инаку првиот дрес ми е од Мехмет Шол, а како подарок добив како мал дрес од Дајслер (Херта) пред да се пресели во Баерн и од Давидс (Јуве) кој никогаш не го облеков :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom