-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Овие два:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се гледа дека лажеш за Недвед![]()
Дан си го купил на бит пазар, чим бил Недвет![]()
Sergio Canales 16 crniot dres od real madrid..so site zikcinja na njego isto kako orginal za epten niska suma..btw koj saka da poraca dres od manchester barcelona real inter..neka se obrati po pp ke go informiram sto kako...koga mi gi donesoa dresovite mislev deka se orginal...ama bas se ima na niv..adidas/nike/ pa LFP barclua...neznam kako se pisuvase engleskoto i tn i tn ...
kolku pari e od Manchester United Nani 17 CRN po mozhnost ..? Kolku pari e i od kade da go kupam?
ti rekov "MISLAM" deka beshe toj broj toj dres mi e kupen od detstvoto! Ne se sejkavam sega ni kaj mi e :S
Абе друго е ОРИГИНАЛ, а друго е ИСТО КАКО ОРИГИНАЛ.Sergio Canales 16 crniot dres od real madrid..so site zikcinja na njego isto kako orginal za epten niska suma..btw koj saka da poraca dres od manchester barcelona real inter..neka se obrati po pp ke go informiram sto kako...koga mi gi donesoa dresovite mislev deka se orginal...ama bas se ima na niv..adidas/nike/ pa LFP barclua...neznam kako se pisuvase engleskoto i tn i tn ...