-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Овие два:
ti rekov "MISLAM" deka beshe toj broj toj dres mi e kupen od detstvoto! Ne se sejkavam sega ni kaj mi e :SСе гледа дека лажеш за Недвед
go kupiv od pazar i SHO? toa beshe pred 11 god a togash jas bev 5 godini kakvi sakash da bidat dresojte?Дан си го купил на бит пазар, чим бил Недвет
kolku pari e od Manchester United Nani 17 CRN po mozhnost ..? Kolku pari e i od kade da go kupam?Sergio Canales 16 crniot dres od real madrid..so site zikcinja na njego isto kako orginal za epten niska suma..btw koj saka da poraca dres od manchester barcelona real inter..neka se obrati po pp ke go informiram sto kako...koga mi gi donesoa dresovite mislev deka se orginal...ama bas se ima na niv..adidas/nike/ pa LFP barclua...neznam kako se pisuvase engleskoto i tn i tn ...
25-26 evra ...prati mi msn po poraka i ke ti objasnam se ubavo..imam i slikano nekolku dresa..kolku pari e od Manchester United Nani 17 CRN po mozhnost ..? Kolku pari e i od kade da go kupam?
Не бе за бројката, за името мислевti rekov "MISLAM" deka beshe toj broj toj dres mi e kupen od detstvoto! Ne se sejkavam sega ni kaj mi e :S
Абе друго е ОРИГИНАЛ, а друго е ИСТО КАКО ОРИГИНАЛ.Sergio Canales 16 crniot dres od real madrid..so site zikcinja na njego isto kako orginal za epten niska suma..btw koj saka da poraca dres od manchester barcelona real inter..neka se obrati po pp ke go informiram sto kako...koga mi gi donesoa dresovite mislev deka se orginal...ama bas se ima na niv..adidas/nike/ pa LFP barclua...neznam kako se pisuvase engleskoto i tn i tn ...