Од кого имате дрес ?

• Креатор на темата Креатор на темата _The Great_
  • Време на започнување Време на започнување
Имам троа дресови и иако сум за МИЛАН сепак сум почитувал играчи и клубови така да немој да се чудите што голем фан на МИЛАН има дресови од:
Дел Пиеро - Италија
Енди Кол - Манчестер
Без име - Милан
Без име - Бразил (оригнал умбро, настапуваа со тој на светското 94 од татко ми е тој дрес)
Колинс - New York Giants (NFL)
4ка без име - Маџари Солидарност (со тој играв на времето коа тренирав таму:))

Првиот дрес ми е од Гигс од Манчестер вториот од Овен од Англија потоа имам од Вардар Интер Реал Мадервил и од Шкотска

Имам дресови од :
Два од Аргентина,Два од Манчестер Ј,Бразил,Баерн Минхен,Швајцарија-сите овие без име
Руни-Манчестер Ј.
Роналдињо-Барселона
Овен-Англија

Андриј Шевченко (Челзи),Роналдо(бразил),Бекам(англија),Тренинг маица(челзи) ТИЕ

Од Алесандор Дел Пиер ми е најновио пред 1 ипол недела ми го донесеа директно од Торино:vozbud:Со лиценца од клубот:vozbud:

Имам од академијата на Милан (Adidas), имам од Англија, не, од играч (Umbro) и имам еден, татко ми го даде, поранешниот дрес на Југославија (Аdidas, со старото лого :))

Имам од Интер,три и тоа...Адриано,Виери и Станкович.
Партизан-Кежман
Македонија Ѓорче Петров-Милосавлевиќ...

Imam dresovi od:
Real Madrid-samo 8 ima na dresot(Teka)
Manchester United-Van Nistelrooy(vodafone)
Brazil-bez ime i brojka
Brazil-11
Argentina-9
Holandija-Van Nistelrooy
Manchester United-bez ime(AIG)
IMAV dres od Grcija original koga go osvoja evropskoto od Nikopolidis ama bese zapalen kaj mene vo ulica:helou:
Imam negde okolu 5 dresa od Pelister
Phoenix Suns-Studemire
Chicago Bulls-23
Hrvatska-Prosinecki
Germanija-8
Los Angeles-samo to pisi dolen i goren i e lilavo bela boja-od postari vreminja e,a jas pojma nemam za so sport e..najmnogu lici za kosarka ama kuznaj hh

Ako imam nekoj zaboraeno ke dopisam!

еве сега пошто ова е тема за дресови дали во македонија има оригинални дресови од ливерпул бидејќи неможам да најдам никаде а сакам да земам еден од џерард
имам од блекбурн без име и бројка
имам и од тоти (рома)

еве сега пошто ова е тема за дресови дали во македонија има оригинални дресови од ливерпул бидејќи неможам да најдам никаде а сакам да земам еден од џерард
имам од блекбурн без име и бројка
имам и од тоти (рома)
Нема во Македонија 100%.

Изгледа до мене ќе да е работата. Купив од Шевченко го продадоа, купив од Кака- го снајде истата судбина. Сериозно размислувам да набавам од Фавали и Одо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom