Од кога навивате?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
навивам од 2 одделение за милан и сеуште сум за Милан и ке останам за Милан...

Za mojata prva "ljubov" Juventus navivam od najranoto detstvo od porazot vo finaleto 96 od Dortmund

Од прво одделение почнав да навивам за Милан а после некоја година и за Манчестер Јунајтед

Навивам од 5 години, за Манчестер до гроб, а почнав да идам во сала (Ј. Сандански) од 4-то мислам, така нешто, и да навивам, па се знае за Мзт... :wink:
пииис :helou:

Не ми текнува точно... знам негде беше пред или околу 97/98...

AA dobra tema...navivam za Lazio od 97 ma Nedved KPK za tie sto znaat sto znaci ja pobedija Majorka 2-1 kolku sto pamtam.E vikam za ovie sum od sea pa zauvek:pos2::pos2:Mala shala

Јас навивам за Вардар, Милан и Валенсија
За Вардар сум од кога знам за себе, таткоми ме носел како мал и така најверојатно..
За Милан сум од 6-7 одделение поради Малдини, многу го сакав како мал (и уште го сакам) и прво го гледав како игра за Италија па потоа во Милан.
За Валенсија поради Зубизарета - еден од најдобрите голмани.

Jas sum za Manchester United od 2002 god

NAVIVAM ZA MANCHESTER UNITED OD 6 GODINI KOGA ZEMAA LIGA NA SAMPIONI PREMIER LEAGUE I ANGLISKI KUP I DODEKA SUM ZIV KE NAVIVAM.WE LOVE UNITED WE DO, WE LOVE UNITED WE DO, WE LOVE UINITED WE DO, OH UNITED WE LOVE YOU!

Навивам за Манчестер од 5 години.Еден комшија ми го спомна тој клуб, а јас го сакав фудбалот.Тоа беше прв тим што имав јас слушнато.Од тоа време па се до крајот ќе бидам за Манчестер.Религија!

Од 2001 год. навивам, а почнав да ги гледам во 7 одд!!

Од кога памтам за мене навивам за наш ВАРДАР еееееееееееее кога ќе ми текне кога идеа постарите од населба со знамињата и транспарентите па кога ќе не собереа и нас копљана со нив на запад е ееееееее тоа беа времиња кога стварно се навиваше и сакаше клубот после тоа напоредно идев на работнички фершпед и така и остана до ден денес иако имам малку слободно време на располагање

Од кога памтам за мене навивам за наш ВАРДАР еееееееееееее кога ќе ми текне кога идеа постарите од населба со знамињата и транспарентите па кога ќе не собереа и нас копљана со нив на запад е ееееееее тоа беа времиња кога стварно се навиваше и сакаше клубот после тоа напоредно идев на работнички фершпед и така и остана до ден денес иако имам малку слободно време на располагање за

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom