Од кога навивате?

• Креатор на темата Креатор на темата Димитар
  • Време на започнување Време на започнување
pa navivam od ovaa godina vo navivackata grupa lozari za feni,tikves....
a inaku go simpatiziram milan od 8-9 godini

jas navivam za milan od 5 god. se sekavam deka shevchenko dade dva gola protiv inter

Prv tim sto go doznav na 5-6 godini e Barcelona i se sekako od sekogas za Barsa

Prv tim sto go doznav na 5-6 godini e Barcelona i se sekako od sekogas za Barsa

Епа нормално, и јас како тебе ако растев на плажа од каде се гледа Палма де Мајорка и јас ќе навивав за Барса. Уствари километар два подоле по плажата може за Еспањол ќе навивав. Ама ти си хард кор, само Барса.

od koga znam za sebe navivam za MZT-Skopje

За Реал навивам од 97 година од времето на Давор Шукер и Пеџа Мијатович

Навивам и во срце го носам Манчестер јунајтед од 95 година :toe: љубов!

Long Live United

....како мислиш наваиваш, ти напиши одкако знам за себе “бојкотирам за Работнички’’ не “навивам’

hahahaha
ХАХАХА СТВАРНО МЕ ЗАФРКНА.
СУм одел на баскет одкога знам за себе и ум навивал , а тоа што сега се случува ни мене не ми е убаво.Исто го симпатизриам ФК Работнички од кога знам за себе а навивам од пред 7 години

Од 8 години за Манчестер :)

od sedum godini za milan:)

Navivam bukvalno od koga znaam za sebe..Stario od 3-4 god me vleckashe po utakmici na Pobeda,a prvoto gostuvanje na Pobeda nadvor od Prilep mi beshe na 11 god vo Kamenica..Isto bev i na Tutunski - Pelister ko se zapali sala "Makedonija" 12.juni 1993 (inace sea 25 god imam)..Samo so togash navivanjeto beshe najjakoto nesto,sto moze da te ispolni so adrenalin..Sega nema ni N od navivanje!!

Inace od stranskite ekipi navivam za Zvezda (normalno,OdMitico doaga od Rajko Mitic,prviot zvezdin kapiten)...Isto navivam za Atletiko,od vremeto koga tamu trener beshe Radomir Antic,Vo italija za Parma naivam,Anglija -Liverpool
Ama najpovejke si ja sakam Pobeda,iako tolku nervozi mi ima doneseno..Makar i koga pobeduvala,posebno koga mestat utakmici,ni pobedite togash ne mi se slatki..a posledno vreme,epten mestea:(:(

Navivam bukvalno od koga znaam za sebe..Stario od 3-4 god me vleckashe po utakmici na Pobeda,a prvoto gostuvanje na Pobeda nadvor od Prilep mi beshe na 11 god vo Kamenica..Isto bev i na Tutunski - Pelister ko se zapali sala "Makedonija" 12.juni 1993 (inace sea 25 god imam)..Samo so togash navivanjeto beshe najjakoto nesto,sto moze da te ispolni so adrenalin..Sega nema ni N od navivanje!!

Inace od stranskite ekipi navivam za Zvezda (normalno,OdMitico doaga od Rajko Mitic,prviot zvezdin kapiten)...Isto navivam za Atletiko,od vremeto koga tamu trener beshe Radomir Antic,Vo italija za Parma naivam,Anglija -Liverpool
Ama najpovejke si ja sakam Pobeda,iako tolku nervozi mi ima doneseno..Makar i koga pobeduvala,posebno koga mestat utakmici,ni pobedite togash ne mi se slatki..a posledno vreme,epten mestea:(:(

Ако беше некни со Работнички, сигурно го виде транспаренто:
„Стариот дрес се брани се храброст. Не со алкохол и местење утакмици“:nesum:

Ако беше некни со Работнички, сигурно го виде транспаренто:
„Стариот дрес се брани се храброст. Не со алкохол и местење утакмици“:nesum:
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc: Секоја чест

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom