Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хмм.. па проблемот мислам дека е тоа што сум втора средно и не сум баш заинтересирана во полето на политиката,можеби со тек на време ќе се промени тоа.А што има толку лошо во тоа да се говори за политика како и за состојбите во државата и сл. теми ...
Мажи се знае за што можат да прават муабет ... или за политика или за пари или за автомобили или за жени, некои и за спорт ...
А за што прават муабет жените ... за шминки, фарби за коса, маникир, педикир, шопинг и.т.н. а пак оние повозрасните жени цело време пљампаат за ручек/јадење ... вчера гравот на Митра не и бил убав, мажот и не и го бендисал ...
Сума сумарум темите за кои мажите водат дискусија се далеку пореални отколку оние рандом женски теми ...![]()
JБГ какво време дојде како што гледам во реалноста, а поготово па ова што го читам на форумов веќе година и нешто гледам дека ниту машките знаат баш што сакаат/бараат, ниту пак женските знаат баш што сакаат/бараат ... сите сакаат да се сингл, фри, ово, оно, ова не чинело кај мажите, она не чинело кај жените ... жените се жалат од мажите и обратно мажите се жалат од жените ... само кукање и жалење и од едните и од другите ...
Мене лично не ми ни треба жена(брак), домашните работи низ куќа уште од мал сум добро увежбан сам да си ги работам, најозбилно го кажувам ова, не постои некоја домашна обврска што не знаам и што не сакам сам да ја сработам ... а за дете ако некад во иднина сакам да чувам најверојатно ќе си посвојам некое ...
Е сега за сексот ЈБГ биолошка потреба е, одвреме навреме ќе си плаќам некоја и то !
Јас ќе дојдам, дај ми координати..![]()
ја за темата си кажав од какви бегам пушачи, мрзливци, коцкариштаАко ме запознааш поодблиско, ќе си преапаш устата, и ќе паднеш на газо шо си ги кажала тија зборове, а особено “неизживеан“...
Него кажи селото, за 1ви/2ри мај сам слободен да дојдам на свиждане.....
Најозбилно...
пс. не бегам од никакви моми...![]()
Зошто бе така?JБГ какво време дојде како што гледам во реалноста, а поготово па ова што го читам на форумов веќе година и нешто гледам дека ниту машките знаат баш што сакаат/бараат, ниту пак женските знаат баш што сакаат/бараат ... сите сакаат да се сингл, фри, ово, оно, ова не чинело кај мажите, она не чинело кај жените ... жените се жалат од мажите и обратно мажите се жалат од жените ... само кукање и жалење и од едните и од другите ...
Мене лично не ми ни треба жена(брак), домашните работи низ куќа уште од мал сум добро увежбан сам да си ги работам, најозбилно го кажувам ова, не постои некоја домашна обврска што не знаам и што не сакам сам да ја сработам ... а за дете ако некад во иднина сакам да чувам најверојатно ќе си посвојам некое ...
Е сега за сексот ЈБГ биолошка потреба е, одвреме навреме ќе си плаќам некоја и то !
Епа освен да се сексате што друго би сакала со машко да правиш? Ќе правиш муабет за спорт, за коли, за жени или можда за кое јадење ќе го готвиш денес, за завесите или теписите што не се перени?
JБГ какво време дојде како што гледам во реалноста, а поготово па ова што го читам на форумов веќе година и нешто гледам дека ниту машките знаат баш што сакаат/бараат, ниту пак женските знаат баш што сакаат/бараат ... сите сакаат да се сингл, фри, ово, оно, ова не чинело кај мажите, она не чинело кај жените ... жените се жалат од мажите и обратно мажите се жалат од жените ... само кукање и жалење и од едните и од другите ...
Дечкото си има одредена функција е сега проблемите настануваат кога некоја бара од него да и биде тато, другарка, куче, маче, баба, дедо и што уште не.Не бе, 5 дена кога ќе има добиено, нема да се гледа со дечкото.
Во врска постојат и побитни работи во моментот од секс. Знаеш, секс има доволно, нема потреба да те напаѓа или да омаловажува некој твој муабет во моментот, заради секс.
Девојката убаво си кажа - не да апстинираат, туку да знае дека не може секогаш на прво место сексот да биде.
Се подразбира дека го има, од таа причина е глупо некој да се понаша како да закоравел 3 години.
--- надополнето: 3 мај 2013 во 04:07 ---
Ја ќе ти родам едно, ако ти го чуваш![]()