- Член од
- 6 април 2013
- Мислења
- 32
- Поени од реакции
- 31
-Машки кои од старт почнуваат да зборат за политика и за состојбата во земјата
-Фалбаџии
-Шабанџии
-Фалбаџии
-Шабанџии
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
za zal takvi ''pusaci","mrzlivci","kockarista" ima mnogu .па зар сите се такви? се чудам ја шо не ми иде
![]()
-Машки кои од старт почнуваат да зборат за политика и за состојбата во земјата
Значи многу сакам политика, ама сеа на прв состанок само за тоа муабет да се прави, а сте излегле да се запознаете, е па извини ама не оди некако. Може да се спомне, ама не цела вечер за тоа муабет да се праи.А што има толку лошо во тоа да се говори за политика како и за состојбите во државата и сл. теми ...
Ко прво, сум приметила и дека мажите многу оговараат, дури и повеќе од жени, само посуптилно го прават тоа.Мажи се знае за што можат да прават муабет ... или за политика или за пари или за автомобили или за жени, некои и за спорт ...
А за што прават муабет жените ... за шминки, фарби за коса, маникир, педикир, шопинг и.т.н. а пак оние повозрасните жени цело време пљампаат за ручек/јадење ... вчера гравот на Митра не и бил убав, мажот и не и го бендисал ...
Сума сумарум темите за кои мажите водат дискусија се далеку пореални отколку оние рандом женски теми ...
А што има толку лошо во тоа да се говори за политика како и за состојбите во државата и сл. теми ...
Мажи се знае за што можат да прават муабет ... или за политика или за пари или за автомобили или за жени, некои и за спорт ...
А за што прават муабет жените ... за шминки, фарби за коса, маникир, педикир, шопинг и.т.н. а пак оние повозрасните жени цело време пљампаат за ручек/јадење ... вчера гравот на Митра не и бил убав, мажот и не и го бендисал ...
Сума сумарум темите за кои мажите водат дискусија се далеку пореални отколку оние рандом женски теми ...![]()
Ова ти се има случено повеќе пати, признај!Не е точно! Ми се пушташе еден дечко. Дечкото топ! Поднабилдан, згоден, симпатичен... И една вечер тргна да ме испраќа, а уз испраќање моравме да прошетаме малку подолго за да не останам недоискажана. Цел пат му зборував за политика... И после таа вечер не го видов повеќе.![]()
Ова ти се има случено повеќе пати, признај!
Тие се поинтелигентните! Барај бројчиња по другарки!Признавам, али не се важи! Избегале уште пред да почнат да ми се удвараат.![]()
Те проценил као сапиосексуалка и турил пепел. Олабај малце од политика и скрши некој муабет за спорт и разонода. Ризикувај да нема длабоки поенти во муабетот. Може ќе ти се пуштаат со успешна завршница. Поздрав и со лесно!Не е точно! Ми се пушташе еден дечко. Дечкото топ! Поднабилдан, згоден, симпатичен... И една вечер тргна да ме испраќа, а уз испраќање моравме да прошетаме малку подолго за да не останам недоискажана. Цел пат му зборував за политика... И после таа вечер не го видов повеќе.![]()
Те проценил као сапиосексуалка и турил пепел. Олабај малце од политика и скрши некој муабет за спорт и разонода. Ризикувај да нема длабоки поенти во муабетот. Може ќе ти се пуштаат со успешна завршница. Поздрав и со лесно!
Значи до тебе е. Те сфаќам, не ти е лесно. Тркни до кај Жане у Драчево. Нема да се покаеш.Имам пробано и со муабети за земјоделие, ни тие муабети не се покажале како успешни.![]()
Никако! Ова е класичен пример на женски (топол) ветер и е случај за г-дин Селмин Минтас.Значи до тебе е. Те сфаќам, не ти е лесно. Тркни до кај Жане у Драчево. Нема да се покаеш.
Имам пробано и со муабети за земјоделие, ни тие муабети не се покажале како успешни.![]()