Pinkie Pie
and Deedee
ако е женет не му е сменетpa ako se zeneti , ne se bolni . ., moze saka da se razvede , pa nema koj da mu pomogne . . hehe
--- надополнето: 24 април 2013 во 23:30 ---
јас тој модел на маж шо го барам го нема нигде , зато бегам од сите....во глобала сите машки се исти и од ниф домајчини лујџе не бидува , освен за кујкобернико за друго шо че ми е, ама јас не размислувам во толку кус временски период , искрено не ми е толку грижа за сексо , туку дека еден ден мајка ми и татко ми че ги снема , и треба со некој јас самата да градам семејство и истото да го издржувам...и кажи ми како да се загледам во некој само шо мисли на куроздравје....ај шо не ја гледа жената....ниту па децата ...си фајча швалерка .....и си го трга газо настрана а мајка ко мајка .....си го носи инстикто за фамилија во незе и не можи децата на цедило да ги остај...макар шо има и исклучоци и жени шо му пра така на мажите ама според некоја груба статистика мажите се тие шо ода по страна а жените појче ги гледа децата...зато ги гледам појчето мажи ко бечуствителни свињи со никаков татковски инстикт...па тој домазет ли е ? а што ако ти сакаш а тој не ? или си најде некоја друга швалерлка