Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Бегам од секакви луѓе со кои би ми било понеинтересно отколку со самата себе, значи 90%. :) Шала настрана, најчесто немаат ставови, или се фалат, или имаат тапа интереси.

Што пушат цигари нормално и што дрндаат 2000 на саат,неможам да поднесам да ми збори некој толку.

1-Od seljanki koi se pravat Pariski dami
2-Od pateticno ljubomorni devojki begam ko gavol od krst

Во последно време бегам од досадни жени што не знаат да се ебат прописно а се упорни.

Бегам од мажи на кои секојдневието им се сведува на спортски обложувалници и кои не знаат за ништо друго да зборуваат освен за спорт.Од типови кои се замислуваат дека се некои „фаци“, а 2 реченици не знаат да сврзат.Од мажи кои се премногу сериозни и тогаш кога нема потреба.Од мажи без смисла за хумор и од мажи со црни или темнокафеави коси, чунки јас си сакам русокоси.:P

Од лицемерни, неискрени, неправедни...Тие особини најмногу ме иритираат и кај двата пола.

Бегам од недозреани мажи,недораснати....Кои уште им е интересно да се фалат самите себе,колку се тие најдобри, и кога немаат осет за тоа што го зборуваат дека можеби ќе увредат друг.Егоцентрици,поточно.Алергична сум на такви.

И кога немаме иста смисла на хумор,на него му е нешто многу смешно а јас се чудам шо е работава,до мене ли е,што ли е?Кажува некои тапа ствари.И мораш со сила да се насмеееш,да не стане незгодно и на двајцата.

Кога немаме исти цели и интереси во живот,немаме нешто заедничко да не врзе.

Кога не е како мене,кратко кажано.

Ај уште еднаш да ви кажам пошто не читате очигледно први постови:

Се работи за карактеристика, карактер, не за физичка работа/изглед/хигиена, за такви работи имало теми.

Бегам, веднаш од жени кој на состанок со мене ја понеле и мајка им.

Бегам од евтини ороспии, дрољи, пувли, лепешки ( оние што ставаат по две лопати пудро пред излегување) и од глупи/прости/необразовани :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom