Од какви мажи/жени бегате?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
најмногу од луѓе што се занесени,кренати, ти кажуваат како се во животот направиле нешто хулиганско,а додека ти си "закочен",мирен.повлечен си го поминал цел живот мирно и без расправии кавги тепачки,пијанства и др. а. тие дома пред родителите отчет даваат за се, збор не смеј да се речи,мамара се пред нив ..(татини синчина и мамини принцези.којшто немаат 2 грама мозок!).Исто така многу од фалбаџии,што мислат дека ако на другарот негов, татко му е директор,мислат дека цел град е нивен.Од луѓе што детално можаат да те опишаат од карактерот на дедо ти пред 200 години ,па се до типот на мастика што џвакаш.Од луѓе што немаат видено,учествуваат, во некоја случка,а дрдлаат трети срања,со устата што патем не му служи ништо појче од јадење лајна и како последен вид "мафијаши'' -во стилот на голубович и кнеле,коишто поседуваат ориБинален боксирач од пазар купен.

Од пуфли шо мислат дека светот се врти околу нив. А во живот немаат заработено ниту денар и цел живот се на нечиј грб и секогаш се незадоволни. фуј

-Од кренати женски кои мислат дека знаат се и кои замислуваат дека се онли грлс ин д ворлд, а всушност во паметот се едни незрели деца.

-Типки кои се си сфаќаат сериозно и незнаат за шала.

-Спонзоруши и слични типки што трчаат по пари и немаат разбирање.

-Мрзливи девојки што секаде мора да одат со кола, и секаде мораат да седнат официјално и такви што не сакаат прошетки.

-Замарант-девојки на кои мораш 24/7 да им обрнуваш внимание и неможеш 2 секунди да подишиш на раат.

-Девојки што разговараат со брзина од 200км/ч.

-Девојки што јадат повеќе Карнекс од Аргета :pos:

Бегам од некултурни мажи кои постојано пцујат, исто така не ми се омилени ни оние срамежливите што не знаат два збора да сврзат од срам :)

Ме нервираат глупи мажи што во глава си имаат направено филм дека се којзнае колку паметни а незнаат два збора да сврзат. И фалбаџии

Бегам од типки што глумат фини културни а уствари се најголеми курвичиња и му се припуштаваат на секој втор.
Бегам од спонзоруши,од користољубиви,од љубоморни,од премногу зависни од мислењето на другарките,од дволични што ќе те шитнат и ставаат маска во дадена ситуација,од намќор типки,од типки што не си ги депилираат нозете и дундата(мислам океј е малце ама да не биде "слушам кај шумат шумите" :D,од дебели ГНСНИ типки што се однесуваат како да се Ема Вотсон. :icon_lol:

Толку од прилика. :)

Бегам од оние што се прават мирни, поштени, фини, односно од девојки што се претставуваат тоа што не се пошто со нив никогаш незнаеш на што си и никогаш нема да ги спознаеш вистински.
Бегам од девојки што се лесни и што се импресионираат лесно пошто тие незнаат што е лојалност и нема да ти дадат лојалност.
Бегам од девојки што ќутат цело време пошто незнам што ми мислат. :)

od dosadni. ic ne sakam dosadni luge,zeni,coveci,luge...

Од глупи и лесни женски, нема што друго да се додаде.

Најмногу бегам од мажи што немаат свое јас, што стануваат премногу зависни од жената со која се во врска...
Исто така, од премногу посесивни и опсесивни типови кои би ме третирале како нивна сопственост.
Од разгалени мамини синчиња.
Од емоционално нестабилни... да не речам психички пореметени.

Од напорни,што дрндаат како навиени цело време.

Вакви (n) И секоја втора реченица јас, јас вака, јас така оти се знам со Петранка, а таа била ‘пријателка‘ со братот на директорот...и полека упиваш во прекрасното зајдисонце и езерото :свиркам:
Некоја со помалку од минимум способности за ориентација во простор.И да не морам да повторвам заебанција за да ја сфатат.

Од класично кажано... „ку*ви“ (шо рече прееска едно мое пријателче... Бештије :D ) , од тие што шврљаат насекаде, мислат дека се е флерт... а лошо изгледа во очите на другиот, тебе или кој и да е.
Тие што сакаат да си играат, ти тестираат живци ама е лошо така кога ќе попукаш па на крај и тебе крив те ваѓаат...
Дигнати цури кои се мислат дека се некој 20 метра над небото, уствари немаат 3 чисти од ништо.
И тие со кои не можеш да сврзеш муабет од што се глупи...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom