аха и добри коефициенти има![]()
Шала на страна шо ја фурате таа Канела толку,ко само они торти да праат
Пер не заебаај. Еднаш пробај и ке видиш шо е слаткара.
Канела рулз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аха и добри коефициенти има![]()
Шала на страна шо ја фурате таа Канела толку,ко само они торти да праат
“Кувертира“, ? Кувертира? :nerv:
Мора да си грешка. Сакаш да кажеш Канела?
![]()
Еј се шегував. Баш заради тоа што сите ја спомнувaт Канела. Не се ни цитираа лугето.Јас кажав токму она што сакав да кажам.
А Канела не е единствена слаткара во градов,иако морам да признаам дека се вбројува мегу најдобрите.
Што се однесува до "Kувертира",кој пробал торта од кај нив,знае за што зборувам.Чудно име избрале да и стаат на слаткарава,ама тортите им се Мх Мх Мх....феноменални
да не отварам нова тема...
пош ми е роденден скоро а мама е у хаос така да тешко дека од неа ќе дочекам торта у која слаткара би можела да најдам чоколадна торта... да не е декорирана со локум и марципани и такви бла бла ствари... со мн малку ореви.... повеќе фил... и се разбира да е убава... некако не ми се ака низ скопјево без компас... дајте помош...
а има опција пред тоа да ја пробам?Дојди пред Вардар Мебел во Дебар Маало, а претходно извести ме и ќе те однесам до слаткара една.![]()
ај пиши број.:nesvest:јави се во Перфето, нарачајси лешник торта и ке си завршиш работа. Тортите се совршенство, бољи се и од најдобрата домашна. Само што ова функционира по принципот нарачуваш па земаш, нема готови.
А можеш и влашка од Моцарт само се малку поскапи ( во Перфето една штека е 450-500, а по другиве од 700-900)
п.с. ако сакас тел. бр. од перфето ке ти пишам.