Од каде да купам торта?

• Креатор на темата Креатор на темата duffy_f
  • Време на започнување Време на започнување
ДА КАНЕЛА СЕ НАЈДОБРИ!

И ВО ВЕРО ТИРАМИСУ Е СУПЕР!

Да да канела има најдобри торти во СК!

HELLP

zdravo, ja pisem iz Srbije iz Nisa imam problem, zaljubila sam se u Skopju ali zbog daljine nismo ostali zajedno, i mom dragom je rodjendan i ja zelim da ga iznenadim tako sto cu mu poslati tortu na kucnu adresu....
pa hocu da zamolim nekoga da mi da mail i preporuci neku slatkarnicu gde mogu da narucim tortu a koja radi isporuku na kucu,,,,,

nadam se da ste me razumeli sta sam pisala, mnogo bi mi znacilo kada bi ste mi pomogli
HVALA
POZDRAV IZ SRBIJE

Јас не сум некој мераклија на торти, повеќе сум по пареното како баклави, кадаиф, раванија, татлии, тулумби ама некни пробав од Кам маркетот Сагар Торта пакована по цена од 199 ден за 400 грама и навистина беше вкусна.

Samo nemoj vo Apche i Sheherezada. Ednas imam zemeno na brzinka mi iskrsna nekoj povod, gosti, i aj da zemam edna u prolaz mi bese....margarin na kilo...orasi samo za ukras.

Јас ја препорачувам Канела. За роденден и именден ја земам Романса и уште една друга имаше овошна торта. Не се тешки торти.

од Романса ;)
И јас ја препорачувам Романса. Прекрасни декорации имаат, а и на вкус се преубави :)
Се наоѓаат во Дебар Маало (барем јас знам само за овој дуќан).

Патем, некој да не знае, Лап Лап (новата слаткарница во ГТЦ) да не прават торти по нарачка?

Мене лично ми се допаѓаат торти со повеќе фил ,токму такви се од канела ,веќе две години ги испорачувам од таму и навистина сум задоволна од нивниот вкус што е најбитно а и прекрасниот изглед ..па мој совет е канела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom