Од каде да купам торта?

• Креатор на темата Креатор на темата duffy_f
  • Време на започнување Време на започнување
аха и добри коефициенти има :pos:

Шала на страна шо ја фурате таа Канела толку,ко само они торти да праат

Пер не заебаај. Еднаш пробај и ке видиш шо е слаткара.

Канела рулз

“Кувертира“, ? Кувертира? :nerv:
Мора да си грешка. Сакаш да кажеш Канела?

:pos:

Јас кажав токму она што сакав да кажам.
А Канела не е единствена слаткара во градов,иако морам да признаам дека се вбројува мегу најдобрите.

Што се однесува до "Kувертира",кој пробал торта од кај нив,знае за што зборувам.Чудно име избрале да и стаат на слаткарава,ама тортите им се Мх Мх Мх....феноменални

Јас кажав токму она што сакав да кажам.
А Канела не е единствена слаткара во градов,иако морам да признаам дека се вбројува мегу најдобрите.

Што се однесува до "Kувертира",кој пробал торта од кај нив,знае за што зборувам.Чудно име избрале да и стаат на слаткарава,ама тортите им се Мх Мх Мх....феноменални
Еј се шегував. Баш заради тоа што сите ја спомнувaт Канела. Не се ни цитираа лугето.:pos:

Ок, sorry мала збунка настана.Се изнервирав малце што сите се запнале за Канела.
Смир може? :smir:

А за некои супер домакинки, а за нас, барем да ни се пријаде еве слики од торти, па ако некој направи, нека вика!

Attachments

• green%20stripe%20cake.jpg
    green%20stripe%20cake.jpg
    28,9 KB · Прегледи: 49
  • pieces-of-cake.jpg
    pieces-of-cake.jpg
    34 KB · Прегледи: 27
  • diaper_cake_pink_bunny_MED.jpg
    diaper_cake_pink_bunny_MED.jpg
    32,8 KB · Прегледи: 48
  • wedding_cake_corner.jpg
    wedding_cake_corner.jpg
    78,6 KB · Прегледи: 46
  • love_cake.jpg
    love_cake.jpg
    19,1 KB · Прегледи: 45
Се знае канела чокоаладна...перверзии

да не отварам нова тема...

пош ми е роденден скоро а мама е у хаос така да тешко дека од неа ќе дочекам торта у која слаткара би можела да најдам чоколадна торта... да не е декорирана со локум и марципани и такви бла бла ствари... со мн малку ореви.... повеќе фил... и се разбира да е убава... некако не ми се ака низ скопјево без компас... дајте помош...

да не отварам нова тема...

пош ми е роденден скоро а мама е у хаос така да тешко дека од неа ќе дочекам торта у која слаткара би можела да најдам чоколадна торта... да не е декорирана со локум и марципани и такви бла бла ствари... со мн малку ореви.... повеќе фил... и се разбира да е убава... некако не ми се ака низ скопјево без компас... дајте помош...

Дојди пред Вардар Мебел во Дебар Маало, а претходно извести ме и ќе те однесам до слаткара една.:)

јави се во Перфето, нарачајси лешник торта и ке си завршиш работа. Тортите се совршенство, бољи се и од најдобрата домашна. Само што ова функционира по принципот нарачуваш па земаш, нема готови.
А можеш и влашка од Моцарт само се малку поскапи ( во Перфето една штека е 450-500, а по другиве од 700-900)

п.с. ако сакас тел. бр. од перфето ке ти пишам.

јави се во Перфето, нарачајси лешник торта и ке си завршиш работа. Тортите се совршенство, бољи се и од најдобрата домашна. Само што ова функционира по принципот нарачуваш па земаш, нема готови.
А можеш и влашка од Моцарт само се малку поскапи ( во Перфето една штека е 450-500, а по другиве од 700-900)

п.с. ако сакас тел. бр. од перфето ке ти пишам.
ај пиши број.:nesvest:

од Канела секако тортите се супер..али Влашка торта од Романса :ija: :olee:

Zavisi kaj zivejs.Jas bi ti preporacala Kanela po pora4ka ke ti naprat torta.Uf da si imav sea edna mi e maka da izlezam po zeskovo da odam da si kasnam edno kola4e vo kanela:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom