Од денес, нов лист во мојов живот!

• Креатор на темата Креатор на темата Lady
  • Време на започнување Време на започнување
Е од денес не го вртам полека листот туку го завртив наеднаш што било поминало се надевам на уште подобро од тоа што сум го имал :helou::baeh:

Си викам секој ден дека од денес нов лист ќе вртам и ќе дремам на компјутеров помалку еден саат дневно али ништо :vozbud: За други работи не мислам да вртам нов лист задоволна сум од текот на мојов живот како се одвива, коа ќе дојде време лесна работа е да се сврти нов лист само тоа зависи најмногу од цврстиот карактер на човекот:smir:

Последен пат вчера.
Коа се мора-се мора.
Имам вртено и порано нови листови, демек си давам нова шанса ор ватевер, ама не ми успевало зашо сум се враќала на старото секоаш, сега сум решена да не вртам назад.
wish me luck with this one.:)

Често си ја кажувам оваа реченица ама вистински да имам свртено нова страница е тоа е ретко.Според мене ми се има случено 1 или 2 пати до сега.

AMi jas cesto vrtam novi listovi.no toa ne mi pomaga mnogu.Pa starite listovi ne mozes da gi isbrises tie ostanuvaat na pocetokot od knigata i sigurno nekogas ke se potsetis pak na toa .

i ja vrtam nov list =] !!!!!! konecno dojde denot!! :D

prvo so ke napravam e ke svedam sedenje pred pc na minimalno, msn-ot go brisam kako i site takvi chat sranja na internet megju koi i mojot akaunt na forumov.
pozdrav od mene!

Best wishes ppl ! =]

Ееееј баш од денес и јас вртам нов лист.Нема веќе зезање бееее!
Мора малце посериозно да го сфатам животов.

Се случува. Кога листот е завртен, нема враќање назад. Таа страница останува во минатото засекогаш.

Вие мењавајте листови, мене кога ке ми се скурчи ке ја сменам книгата -.-
--- надополнето: Jul 18, 2012 3:18 AM ---
П.С Ја оживеав и оваа тема :)

Вие мењавајте листови, мене кога ке ми се скурчи ке ја сменам книгата -.-
--- надополнето: 18 јули 2012 во 05:18 ---
П.С Ја оживеав и оваа тема :)

Секоја недела си викам од утре вртам нов лист али трагедијата е у тоа што следниот лист е истиот.

Секоја недела си викам од утре вртам нов лист али трагедијата е у тоа што следниот лист е истиот.
Како што реков, обиди се да ја смениш книгата :)

Јас од денес ќе се однесувам вака :

Од неодамна свртив нов лист и убо ми е :D
И така ќе си продолжам:sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom