Вака сите губат државата губи приходи,обложувалниците исто а играчите нема каде да играат.Повеќето светски обложувалници веќе не регистрираат играчи од Македонија или се нема пристап до нивниот сајт.Очигледно треба да се даде нешто под маса.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Koe kazino ?Дали некој има проблем со повлекување пари од онлајн казина преку виза? Се си работеше во ред до декември повлекував пари, но сега трансакциите ми се одбивани од страна на банка поточно нлб?
Се работи за Aspire Group Global Казина лоцирани во Малта.Koe kazino ?
Дали во тутунска за Wire Transfer ти побараја некаков документ за потекло на пари? Зашто преку ТТК ми имаат барано...Jas taka prefrluvav 2 pati x 350 evra na nlb tutunska , stigat za 5 rabotni dena stigne ti sms deka imas priliv , toa bese pred godina ipol nekade
Da , Potpunes list so tvoi podatoci i podatoci od potekloСе работи за Aspire Group Global Казина лоцирани во Малта.
Автоматски споено мислење:
Дали во тутунска за Wire Transfer ти побараја некаков документ за потекло на пари? Зашто преку ТТК ми имаат барано...
Netellerot функционира пак за Македонија? Пред една година негде ми дојде порака дека не функционира за повлекување пари во Македонија повеќе а пред тоа работеше одлично.Посигурна варијанта ти е таа опција, ќе нема да пишува дека парите ти се стигнати од сајтови за интернет кладење туку од сервис како нетелер
Ама данок како данок не ти бега![]()
Може бе другар, ама банката е должна секој прилив да го пријавува во УЈП.. Ако сакаат од УЈП можат да те казнат парично.. Така да терај со Скрил или Нетелер или било кој друг вид на електронски новчаник кој го подржува клаџата..Decki moze li na bet365 Sega preku nlb visa da se uplaka i isplaka direktno ili ne?
DaПрашање за вас шо играте на Yonibet, прајте депозит/исплата преку Скрил?
Сеуште може да се повлекуваат со Скрил во Македонија? Прво го верификуваш акоунтот одиш преку Виза/мастеркард withdraw?Може бе другар, ама банката е должна секој прилив да го пријавува во УЈП.. Ако сакаат од УЈП можат да те казнат парично.. Така да терај со Скрил или Нетелер или било кој друг вид на електронски новчаник кој го подржува клаџата..