- Член од
- 18 јуни 2017
- Мислења
- 387
- Поени од реакции
- 265
Gi otvori i kaj mene sega,mozda i za nekoj defekt se rabotelo.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Gi otvori i kaj mene sega,mozda i za nekoj defekt se rabotelo.
I jas ne mozev, instantno zemav karticka od halk, denes i toa, funkcionira perfektno, odma uplativ a uste pobrzo isplativ hahaha ne deka fativ tuku namerno povlekov del depozitot za d aproveram isplata i za saat vreme mi legnaa na smetka..jas na maraton ne mozam da napram uplata od nlb
Nina da ja ebam vusta samo nije od balkanov ce bidime so nema da imame pristap do pokerstarsИнаку од 3 Август нема да може повеќе со македонски акаунти на Бетфер и на Покерстарс. Крајно време е оваа проклета дупка да се распадне и да се куртулиме еднаш засекогаш.
se nadevam deka nema site ima i dr dobri saitovi amapokerstars bese najdobar a inaku ima dosta dobri mk poker igrace i sega tie so ce pravat ce se selat od drz stvarno ne razbiram so saka os ova da postigna od igri na sreka danokПрегледај го приврзокот 259850
Автоматски споено мислење:
Сите страни ќе заминат или ќе има исклучоци? Реално за мене исто ко сите пошо другите не ми носат приход
Играј на 2win ако нејкиш тие глупости ист курац ко СпортлајфНекој да нема информација од кога ќе почнат нашиве обложувалници да примаат депозити со картичка?
Ова е многу глупо сега преку е-банкинг или со уплатница, еден ден се чека да се префрлат парите
2win naplaka danok 15 %Играј на 2win ако нејкиш тие глупости ист курац ко Спортлајф
Сите ќе наплаќаат.2win naplaka danok 15 %
Кој се тие шо ненаплаќат2win naplaka danok 15 %
Сите кои работат легално во Македонија наплаќаат данок..И мене ми е одвратен тој данок ама тоа е до законодавството а не до обложувалниците. Не сакам да ризикувам на странски сајтови бидејќи во скоро време сите ќе бидат блокирани, всушност тоа беше и едно од барањата на АСОМ бидејќи огромни пари се уплаќаат во странски обложувалници а државата нема никаква корист. Во секој случај добро е што започна онлајн обложување кај нас бидејќи со самата конкуренција ќе се подобрат и условите кои ги нудат. Еве се воведе и опцијата Cash Out, сите даваат бонуси на прва уплата и сл. Само хендикеп сега за сега (освен на 2win ) е тоа што уште се чека за депозит со картичка. Сите имаат поднесено барања за оваа опција ама имало некоја процедура со банките па белки за брзо време ќе реши овој проблем2win naplaka danok 15 %
mene ne mi prectavuva problem da gi blokira stranskite oblozuvalnici ama so ce pravime so onie so igra poker toa e golem problemСите кои работат легално во Македонија наплаќаат данок..И мене ми е одвратен тој данок ама тоа е до законодавството а не до обложувалниците. Не сакам да ризикувам на странски сајтови бидејќи во скоро време сите ќе бидат блокирани, всушност тоа беше и едно од барањата на АСОМ бидејќи огромни пари се уплаќаат во странски обложувалници а државата нема никаква корист. Во секој случај добро е што започна онлајн обложување кај нас бидејќи со самата конкуренција ќе се подобрат и условите кои ги нудат. Еве се воведе и опцијата Cash Out, сите даваат бонуси на прва уплата и сл. Само хендикеп сега за сега (освен на 2win ) е тоа што уште се чека за депозит со картичка. Сите имаат поднесено барања за оваа опција ама имало некоја процедура со банките па белки за брзо време ќе реши овој проблем