Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дали ти земаат данок на добивка на бет 365 при добитен тикет, како што е сега во Мк 15% данок? И колку е минимален влог на бет 365?Za 2-3 dena na kartica direks
Нема данок, освен ако не си во Германија, таму зема по 5%.Дали ти земаат данок на добивка на бет 365 при добитен тикет, како што е сега во Мк 15% данок? И колку е минимален влог на бет 365?
Кај мене океј еШто е проблемов со 2win тешко се отвара и на кладење во живо ги нема сите понуди.Не му е прв пат ова,тапа се еднаш асално не го направија за к.р не ги бива
Ај за другиве ќе разберам, ама за cardholder name да прашаш што треба да внесеш...![]()
Staj slika ili kontakiraj gi na telefon ke ti kazatПоздравишта,
ме занима нешто ако може малце помош. Неделава ги дерев бет365 и префрлам преку скрил за 3 саата парите ми се на сметка, без проблем. Си викам денес дај да ставам некојa пара кај нашиве загубари 2win.mk. Уплатив 500-че за 30 минути ги направив 5000 на "вочкици" и сакам да ги влечам на трансакциска, ама нон стоп грешка јавува. Шо ташак е работата, дава "Максимален износ на исплата 0" у смрдливо црвен правоаголник. Благодарност за разбирањето