Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немав доста време преку скрил некој трансакции т.е. од 2015 негде али во мегувреме имав некој побарувања и мораше така да ги земам после преку Скрил потоа ги распоредив по кладилнициве тие пари пошо посигурни се на акаунтиве од клаџиве него ли во банка до тогаш соработував со лик кој што му давав пари на Скрил он мене ми пушташе во кеш преку банка најдобра опцијаПиша дека си имал проблем преку скрил, сега гледам и нетелер од скоро време нешто зафркаваат
Како ги влечеш париве, директно на сметка или има некој друг начин ? Оти со директно влечење на сметка ми се чини нема бегање од плаќање на данок 15%
Јас баталив Скрил, ми имаа праќано нешо правила чуда и мене. Најубо ми беше со визата од НЛБ , ни данок ни нишо не плаќав, за два дена парите на сметка. Чекам да ми се јават да видам шо ќе кажат, дали ке ја одблокират картичката. Сигурно нешо ке мрсат за кладењето...
Поарно немојте - ти ибам Митрогол да ти ибам...Удрете на кладење, ок е![]()
Tie koj se kladat seriozno, na golemi uplati, se kladat samo preku agent.
Fer kladba samo taka i nikako poinaku. Kvotite za + - se vo prosek 1.93-1.93.
Nema smisla 15% danok na podolg period e astronautska suma. Da znaevme deka parite za danok ke odat na nekoe vistinsko mesto, ke beše poinaku, ke doniravme za drzavniot fond od srce. Vaka znaeme deka site pari odat kaj nenasitnite politicari.
Epa kladise na b365 kade sto mozis realno bez mnogu trudenje da imas prednost na early marketot.Ne ti trebaat azijci koga vekje gubish.