Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво имам 16 години и имам некаде 50тина долари на PayPal. Ако некој може да ми помогни дали воопшто постои начин како можам да се кладам иако немам лична карта би му бил многу заблагодарен. Само преку PayPal balance без картичка без такви работи?
PayPalot ми е регистриран од UK земја така да би требало да можам да се кладам само незнам како? Некој совет? А да ги внесам податоците на еден од родителите од нивната лична карта не е опција

Здраво имам 16 години и имам некаде 50тина долари на PayPal. Ако некој може да ми помогни дали воопшто постои начин како можам да се кладам иако немам лична карта би му бил многу заблагодарен. Само преку PayPal balance без картичка без такви работи?
PayPalot ми е регистриран од UK земја така да би требало да можам да се кладам само незнам како? Некој совет? А да ги внесам податоците на еден од родителите од нивната лична карта не е опција
внеси ги тогаш податоците од постар брат/сестра :D

Има ли некој повлекувано пари од 10бет и како ако може да ми каже? Значи уплатив со Маестро картичка и сега не ми дава директно да ги повлечам на картачката ми вели банката да ја контактирам. Еве ќе ја контактирам банката и шо да прашам? :D Со Виза на тутунска да пробам би можело ли да функционира повлекувањето?

100еур префрлив од картичка на Skrill и сега од Skrill на Bet365 не можам да ги префрлам? Решение некое ?

Не ми даде таква опција, порано имаше знам.

Која бе опција не ти ја дава? Оди на send money skrill to skrill, пушти му ги парите на некој познат, па нека ти ги врати назад. Потоа ќе можеш да депонираш на Бет365.

Дали бет365 дозволува 2/3 акаунти со иста адреса на живеење?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Некој искуство со 1хбет? Гледам даваат 100% за прв депозит, треба три пати да го свртиш со по минимум три утакмици на ливче по 1.40 квота. Ај кажете искуство со кладилницава, со лимитирање облози, со повлекување пари, со понуда живо и слично.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom