Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Арб бетинг ти е промашена ствар. Прва работа е тоа што најчесто дискрапанца на коефициентите настанува најчесто во 3-то разредни онлине кладилници. Втор проблем е што кладилниците многу брзо го решаваат тој проблем. Трето треба со многу пари да играш за да заработиш а притоа секогаш постои можност да не ти прифатат уплатата во втората кладилница или третата па да се молиш да испадне онака како што си уплатил во првата.
Лесни пари не се заработуваат.

Што се однесува до бонусите за играчи од Македонија се потешко ги има при прва регистрација. Но затоа BET365 нуди многу често бонус за лојалност во текот на играњето така да 3-4 пати годишно може да добиете по 15 евра.

Ima bonusi mnogu za MK, samo treba da imas dobra banka i dobro da proucis kako treba da go vrtis rolloverot so igranje kontra tip na Dr kladilnica i da si gi vadis cisti bonusite bez nikakov rizik. Ama mnogu Komplicirano e.

Ima bonusi mnogu za MK, samo treba da imas dobra banka i dobro da proucis kako treba da go vrtis rolloverot so igranje kontra tip na Dr kladilnica i da si gi vadis cisti bonusite bez nikakov rizik. Ama mnogu Komplicirano e.

Напротив, никогаш не била толку катастрофална понудата за бонуси. И страната на Бонусмајстори не е им е ажурирана, бет-ат-хоум повеќе не може од Македонија, исто како и Ледброукс.

Последно уредено:
Bonusmajstori se profi, imaat forum i moze se sto sakas da gi prasas ke ti odgovorat najtocno.

Може ли да се смени начинот на повлекување пари од бет365? Ако е било повлекување од бет365 на банка/Нетелер да се смени на Скрил?

Може ли да се смени начинот на повлекување пари од бет365? Ако е било повлекување од бет365 на банка/Нетелер да се смени на Скрил?
Не, на начинот на кој си уплатил, на тој начин ќе те исплатат.

Не, на начинот на кој си уплатил, на тој начин ќе те исплатат.
А ако направам депозит од Скрил, дали ке можам да повлечам на Скрил, ако претходно имам направено депозит преку банка?

Тоа претходно е било пред некоја година, па сега сакам пак да се обложувам онлајн, но не сакам да повлечувам од банка, или ќе треба да правам нов акаунт на бет365?

А ако направам депозит од Скрил, дали ке можам да повлечам на Скрил, ако претходно имам направено депозит преку банка?

Тоа претходно е било пред некоја година, па сега сакам пак да се обложувам онлајн, но не сакам да повлечувам од банка, или ќе треба да правам нов акаунт на бет365?
тоа предходно поминало.. ако си на нула на акаунтот. и депозитираш сега преку скрил, withdraw ќе ти даде пак преку скрил..

И да не си на 0 со кој процесор последно си депонирал можеш преку него да повлечеш. Пример си депонирал преку скрил 100$ си направил 200$ депонираш со нетелер минимално или колку сакаш,и ги повлекуваш на неттелер.

Имам направено депозит на бет365 со дебитна картичка. Најлесен начин за подигнување пари како е ? Ако може некој брз одговор ми треба фала

Имам направено депозит на бет365 со дебитна картичка. Најлесен начин за подигнување пари како е ? Ако може некој брз одговор ми треба фала
Skrill

Da eve ti sajt na srpsko/hrvatski kaj so mozes da vidis koj vazat za MK www.bonusmajstori.com ova e poseben sajt samo za bonusi imaat forum, ovie lugje stvarno zarabotuvaat na siguren nacin, igraat samo bonusi na novo otvoreni kladilnici a na druga igraat kontra bet i taka go vrtat rolloverot od bonusot. Jas pred 3godini 2013, go rabotev ova so eden hrvat toj znaese sve kako treba da se igra Jas samo se logirav na moite akaunti i toj preku Teamviewer praese sve. Vlogot bese negov 100% i od profitot delevme 70-30 vo negova korist. Okolu 1 mesec i prestanav, za toj 1mesec tie moi 30% bea okolu 150€ a negovi 330-340. Ama tesko da se bavi covek so ova vo Makedonija.
Не сум се интересирал досега, али ако те разбрав правиш нон стоп акаунти на различни кладилници, правиш депозит за да го лашпнеш бонусот, а потоа одигруваш еден натпревар сингл? Ако погодиш го вадиш бонусот заедно со твоите пари?
Бидејќи немам многу време да истражувам сакам да те прашам две работи:
-Како со само еден изигран натпревар ти го даваат бонусот?
имаш пример 50 евра бонус, си направил депозит од 200 евра за да имаш 100% т.е 50 евра бонус, е сега играш само 50евра на сингл или сите 250евра за да ти бидат парите чисти за вадење?

-Како правиш верификација на сите тие акаунти, бидејќи без чист верифициран акаунт на поголем дел не можеш да извадиш ни цент?
Јас на времето на покерстратеџи им извадов 11 пати бонус од 50 долари за покер и на секое мораше да праќам слики од пасош од различно лице, па ебавања да играм доста време за да може да го ивадам, на кладилниците не сум се интересирал за ваков начин, бидејќи во покер ми пукна филмот максимално со пробување на таква превара.

Не сум се интересирал досега, али ако те разбрав правиш нон стоп акаунти на различни кладилници, правиш депозит за да го лашпнеш бонусот, а потоа одигруваш еден натпревар сингл? Ако погодиш го вадиш бонусот заедно со твоите пари?
имаш пример 50 евра бонус, си направил депозит од 200 евра за да имаш 100% т.е 50 евра бонус, е сега играш само 50евра на сингл или сите 250евра за да ти бидат парите чисти за вадење?

-Како правиш верификација на сите тие акаунти, бидејќи без чист верифициран акаунт на поголем дел не можеш да извадиш ни цент?
Јас на времето на покерстратеџи им извадов 11 пати бонус од 50 долари за покер и на секое мораше да праќам слики од пасош од различно лице, па ебавања да играм доста време за да може да го ивадам, на кладилниците не сум се интересирал за ваков начин, бидејќи во покер ми пукна филмот максимално со пробување на таква превара.
Секоја кладилница нуди различни услови, секој бонус има ролловер кој мора да се исполни за да можеш да ги исплатиш парите.Вака функционира, на кладилницата кај што ти е бонусот играш еден тип, а на друга играш контра.Што и да се случи немаш профитМоже само мала загуба 1-2евра по тип. Но го одигруваш ролловерот од бонусот, тоа ти е целта,да го извртиш бонусот. На пример на 50евра бонус со добра математика ги вадиш 100% чисти 45. Најдобри кладилници за контрирање се Бетфаир и Смаркетс. За верификација, секој акаунт мора да ти е верифициран пред да побараш исплата,најчесто бараат 1 документ пасош/лична/возачка. Но некаде и повеќе, пример бет365 бараат 2. Ретко има кладилници кај што ке ти исплатат ако не ти е верифициран акаунтот,имав такво искуство со нетбет,ми исплатија без верификација,пред 1 година беше, сега незнам како е. Се на се, за да се бавиш со ова мораш прво да проучиш све од а до ш, добра банка за почеток, пошто со мали пари неможеш,ке заглавиш некаде. На форумот што го пишав погоре има све објаснето од а до ш, можеш и да ги прашаш што сакаш одма ке ти одговорат, друго незнам што да ти кажам... многу ризик е во Македонија може све да ти се случи,лимитирани акаунти, да ти заглават некаде парите...

Јас ова го правам со UK пасош и функционира супер. @ilz , ме интересира дали на странава ставаат секојдневни бонуси или ова се бонуси само кога се регистрираш?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom