Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Од кај ти се парите issue
Ќе ги вадиш преку манибукерс ... има процедура си правиш еден акаунт на име на твој родител или брат и депозитираш со него на интернет обложувалниците после парите ги вадиш на него па ги префрлаш на твојот и кога ќе те прашаат ете ми ги прати братми или мајками парите , секако се губи одреден процент али вака е најдобро .

ВилХил баш во Недела најдоа да го паднат серверов..пола ден веќе ја нема.

Ќе ги вадиш преку манибукерс ... има процедура си правиш еден акаунт на име на твој родител или брат и депозитираш со него на интернет обложувалниците после парите ги вадиш на него па ги префрлаш на твојот и кога ќе те прашаат ете ми ги прати братми или мајками парите , секако се губи одреден процент али вака е најдобро .
Хмм...Мислам дека и со еден е доволно, не верувам дека ако те прашат и им го кажеш ова ке ти ги проверуваат трансакциите на манибукер за да видат дали е така, а и плус нема како :D На трансакцијата пишува само ЛондонСкрилл.
А и како што слушнав милиони трансакции се правеле годишно од онлајн "Коцкарници" на кои неможеле да и земат данок , па затоа планират да не изолират од светот со оваа државна лотарија :tapp:

Хмм...Мислам дека и со еден е доволно, не верувам дека ако те прашат и им го кажеш ова ке ти ги проверуваат трансакциите на манибукер за да видат дали е така, а и плус нема како :D На трансакцијата пишува само ЛондонСкрилл.
А и како што слушнав милиони трансакции се правеле годишно од онлајн "Коцкарници" на кои неможеле да и земат данок , па затоа планират да не изолират од светот со оваа државна лотарија :tapp:
Доволно е , ама пак вака ако те прашаат од каде ти се парите на скрил ? Еве ви документ ми ги прати мајка или брат или татко и тоа е тоа нема замарање :D

Decki ajde dajte eden sovet....sto da pravam?Dali da si napravam online akaunt za kladenje ili da gi cekam nasive?Po kladilnici ne mi se odi..:confused:

Доволно е , ама пак вака ако те прашаат од каде ти се парите на скрил ? Еве ви документ ми ги прати мајка или брат или татко и тоа е тоа нема замарање :D
Е тоа да 100% е сигурно ... и поголема сума да повлечеш така со твојата финта барем нема да се замараш :D .

Decki ajde dajte eden sovet....sto da pravam?Dali da si napravam online akaunt za kladenje ili da gi cekam nasive?Po kladilnici ne mi se odi..:confused:
Ти си знаеш дали да напраивш акаунт . само ке ти кажам никогаш не ги чекај нашиве :D :D

Ова го кажуваш хипотетички или веќе си го направил?

Има новости нешто ??
www.Pokerstars.com страната не ми се отвара веке неколку дена :'( а софтверот функционира ....
Да провери некој, и нека пиши да видам дали е на сите така .

Има новости нешто ??
www.Pokerstars.com страната не ми се отвара веке неколку дена :'( а софтверот функционира ....
Да провери некој, и нека пиши да видам дали е на сите така .
Ја отвара кај мене .

Ја отвара кај мене .
Кај мене се уште не отвара и кај некои пријатели исто , им пишав на покерстарс , разменивме неколку емаилови неможеа да најдат некоја техничка грешка па сега ке испитат изгледа во каква ситуација е Мкд со онлајн гемблингот ке видат што можат да направат.
Ако не се лажам почнаа и во Русија пред некое време да ги блокират сајтовите за онлајн гемблинг ама немало начин како да ги блокират софтверите така да на крајот како што разбрав се се сведе на тоа "Кој има акаунти има може да игра кој нема не може да отвори " и тука ке има некоја дупка во законот белким.

http://advancebets.com/ не сум ја пробал уште али глеам функционира и со скрил и ја има и мкд при регистрација

Znae nekoj sto bidna so taa ebana informacija za drzavnata lotarija .. Kako toa vo April vikaa ke bide gotovo i ete vo Maj nisto seuste!

Има на bet365 комбиниран тип 1 & T12+ или слично?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom