Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Секој што сака 10 $ гага за покер без да депозира нека ме контактира по пп.

На која страна има најдобри коефициенти за Next 10 Minutes?

на бет 365 има солидни коефициенти за корнери, на next 10 minutes.
Во просек има 1.50, до 1.55, и имав погодено 90% од уплатите.

Обично чекам да почне натпреварот, и ако нема корнер во првите 10 минути, обавезно уплаќам на 10-20 минути да има еден корнер.

Со поголеми уплати идам на корна од 70-80-та минута, кога се крши натпреварот.

на бет 365 има солидни коефициенти за корнери, на next 10 minutes.
Во просек има 1.50, до 1.55, и имав погодено 90% од уплатите.

Обично чекам да почне натпреварот, и ако нема корнер во првите 10 минути, обавезно уплаќам на 10-20 минути да има еден корнер.

Со поголеми уплати идам на корна од 70-80-та минута, кога се крши натпреварот.

Мене ме интересира коефициенти за голови на Next 10 Minutes, и дали после одреден период има шанси да ја повлечат таа игра за утакмицата која што си почнал да ја играш

Мене ме интересира коефициенти за голови на Next 10 Minutes, и дали после одреден период има шанси да ја повлечат таа игра за утакмицата која што си почнал да ја играш

Ова никој не може да ти го гарантира. Се случувало, без никаква најава да го суспендираат кладењето на одреден меч од 10-та минута, до 90-та.
А коефициентите за голови ти се највисоки во лиги во кои има најмалку голови. Нема некоја средна вредност.

Ке мора да почнеш да си ги следиш лигите, и да споредуваш коефициенти во живо.

Ова никој не може да ти го гарантира. Се случувало, без никаква најава да го суспендираат кладењето на одреден меч од 10-та минута, до 90-та.
А коефициентите за голови ти се највисоки во лиги во кои има најмалку голови. Нема некоја средна вредност.

Ке мора да почнеш да си ги следиш лигите, и да споредуваш коефициенти во живо.
Ја планирав да почнам да ја играм оваа игра на дуплирање на уплата, ама ме предомислува тоа што може да ја тргнат на одреден период од утакмицата и уствари ме дупат :)

Имам вишок пари на Moneybookers, околу 10 000 евра.

Ако некој сака да прави размена за кеш, нека ме контактира на ПП, само да не биде за суми помали од 500 евра.

Значи ова лани морав да го снимам 2 Македонска лига на бет 365 за кладенjе :D

Attachments

• uploadfromtaptalk1395388837129.jpg
    uploadfromtaptalk1395388837129.jpg
    178,1 KB · Прегледи: 64
Последно уредено:
И овие децава, за еден ручок што се вика, ги лажат да jа наместат утакмицата, а врска немат дека ги има на лаjв и дека пари прават на нив :D

Attachments

• uploadfromtaptalk1395389036498.jpg
    uploadfromtaptalk1395389036498.jpg
    124,9 KB · Прегледи: 47
Последно уредено:
Имам 350еур на манибукерс и ги менувам за 330еур во кеш што значи тој што ке прави размена ке има профит 20еур ако некој сака да прави размена за кеш, нека ме контактира на ПП.

каква картичка ти треба за Skrill или Neteller ?
со Маестро од комерцијална неможе, мора со МастерКард?

каква картичка ти треба за Skrill или Neteller ?
со Маестро од комерцијална неможе, мора со МастерКард?
Најдобро извади си виза електрон од НЛБ или Уни банка .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom