Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Dali treba verifikacija da prakam slika od pasos ili licna karta na ovaa strana (iako nemam 18 i nemozam da pratam).Dali znaes nekoja strana kade sto ne treba verifikacija
ако не пратиш слика ќе ти стигне писмо, почекај

Kakvo pismo,deka ke mi stigne toa pismo?
--- надополнето: 15 септември 2013 во 13:33 ---
na mene veke mi go zedoa akuntot na bet365 samo me interesira sega dali na unibet ke mi trazat verifikacija dali ke moze nekoj podetalno da razgleda

Kakvo pismo,deka ke mi stigne toa pismo?
--- надополнето: 15 септември 2013 во 13:33 ---
na mene veke mi go zedoa akuntot na bet365 samo me interesira sega dali na unibet ke mi trazat verifikacija dali ke moze nekoj podetalno da razgleda
А за годините како излажа или пиша дека си роден 2 месеци пред твојот датум ?

Pisav deka sum 11.11.1994 a jas sum 11.11.1995 :D
--- надополнето: 15 септември 2013 во 13:45 ---
zega mi go zedoa i akautot i se prefrliv na unibet samo neznam dali i tamu ke mi traze verifikacija ako nekoj znae nekoja strana so ne traze verifikacija neka mi kaze...

Пиши податоци од родител, не биди аматер :tapp:

Pisav deka sum 11.11.1994 a jas sum 11.11.1995 :D
--- надополнето: 15 септември 2013 во 13:45 ---
zega mi go zedoa i akautot i se prefrliv na unibet samo neznam dali i tamu ke mi traze verifikacija ako nekoj znae nekoja strana so ne traze verifikacija neka mi kaze...
Ако ти помина withdrawal на парите т.е ако ги немаш на акаунт значи ќе ти стигнат на картичка без верификација .. како што ти кажав сабота и недела се неработни денови затоа парите не ти се стигнати 3-5 работни дена трае процедурата за да ти стигнат на картичка така да до среда би требало да ти стигнат.

Pisav podatoci od mene koga se registirav ako pisam od roditel ke primetat a treba i da pratam od roditel licna karta taka sto ke primetat deka nesto ne e vo red,sega se prefrliv na unibet i tamu napraviv withdraw mi zemaa akauntot pisav i mail mi go vratija i mi se izvinija denes pak mi go zaedoa :D
--- надополнето: 15 септември 2013 во 13:53 ---
a dali mozam da produzam da igram na unibet bez verifikacija iako do sega ne procitav nigde da mi trazat verifikacija...

Pisav podatoci od mene koga se registirav ako pisam od roditel ke primetat a treba i da pratam od roditel licna karta taka sto ke primetat deka nesto ne e vo red,sega se prefrliv na unibet i tamu napraviv withdraw mi zemaa akauntot pisav i mail mi go vratija i mi se izvinija denes pak mi go zaedoa :D
--- надополнето: 15 септември 2013 во 13:53 ---
a dali mozam da produzam da igram na unibet bez verifikacija iako do sega ne procitav nigde da mi trazat verifikacija...
Епа продолжи таму што да ти кажам друго .. ако не бараат играј таму.

Dear Andrej,

Thank you for contacting Unibet regarding your account.

Sorry to hear your account has been closed again, unfortunately this is happening automatically due to your payments constantley being declined by your bank, I have now opened your account please contact your bank regarding the decline of your payments as if this keeps happening your account will automatically close again.

sho e problem so mojata banka ccc so treba da kontaktiram? ne razbiram bas

sto be za 2 meseci ke punam 18,kakvi igracki si igarm hahahah sto treskas gluposti,sto ima veza ako imam 17 a ne 18 godini nebiva imam 11 pa neznam da razmisluvam bog da cuva

sto be za 2 meseci ke punam 18,kakvi igracki si igarm hahahah sto treskas gluposti,sto ima veza ako imam 17 a ne 18 godini nebiva imam 11 pa neznam da razmisluvam bog da cuva

Аууу извини израснат човеку !!!
Глупости се, 17 имаш а од 18 е дозволено. Ти велат со на татко ти податоците да се регистрираш, ти прпа да не те дознат и да не нашлапат.

hahahahahahah ne mi prpa ic da ti kazam,ako e za toa mozam da se registiram so na drugar na podatoci ama na mojata karticka go pisuva moeto ime a ne imeto na mojot tatko ili mojot drugar,taka da ako se registiram na Slavce Stojanov prmer,mora kartickata da e na negovoo ime :))

hahahahahahah ne mi prpa ic da ti kazam,ako e za toa mozam da se registiram so na drugar na podatoci ama na mojata karticka go pisuva moeto ime a ne imeto na mojot tatko ili mojot drugar,taka da ako se registiram na Slavce Stojanov prmer,mora kartickata da e na negovoo ime :))
Па од татко ти ќе пишеш и картичка. Се гледа дека не знаеш како идат тие работи. Сите странски обложувалници ти бараат верификација, затоа што работат озбилно. Оди на бетардија таму не ти треба.

И немаше ли некоја забрана за Македонија?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom