Обложување на нет

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, вие што вадите повлекувате пари од bet365, колкави суми повлекувате, па не ве прашуваат во Тутунска од каде се парите и ви идат директно на картица за да ги вадите од банкомат....

Имам салдо со 4 цифри на bet365, и не знам по колку да повлекувам без да привлечам внимание...
Парите ке ми идат преку Скрил...

--- надополнето: 23 мај 2013 во 07:08 ---
Дечки, вие што вадите повлекувате пари од bet365, колкави суми повлекувате, па не ве прашуваат во Тутунска од каде се парите и ви идат директно на картица за да ги вадите од банкомат....

Имам салдо со 4 цифри на bet365, и не знам по колку да повлекувам без да привлечам внимание...
Парите ке ми идат преку Скрил...

Јас имам акаунт на бет365 и ги повлекувам преку неттелер / ттк ... е сега за вадење од банкомат мислам дека имаш лимит од 20к дневно, јас ги вадам од шалтер (обично кога вадам, вадам барем над 500е) и онака ме запраша еднаш човекот од кај ти се парите... му реков па види си тамо ти пишува и ме остави на раат.... не гледам зошто би привлечел внимание со 4ри цифрена бројка :)

Дечки која е најдобра страна за онлајн обложување?

па не баш... иако и јас сум на бет365 колку што имам читано http://www.pinnaclesports.com/ мислам дека е врв на обложувањето..... кога станува збор за големи суми сигурност и ефикасност....

ептен јаки коефициенти имаат и понуда

не ми одговори никој ли не игра на ова Wwin добри коеф имаат..

Od kaj nas sigurno e da se igra tamu? So povlekuvanje na pari kako e?
Наjлесно е ако користиш верификуван Скрил или Нетелер акаунт, во тоj случаj не ти бараат никакви документи за да повлечеш пари. Имаш само едно бесплатно повлекување на пари во еден месец, наредните повлекувања земаат $15 провизиjа (можеш да си чекаш до наредниот месец за да не ти земат провизиjа). Минимум уплата е $1 USD или 0.77 EUR. Повеќе е наменет за сингл играње со големи суми, ама можеш да играш и ливчиња до 8 натпревари максимум (parlay/accumulator). Нема огромна понуда на маркети, ама во тоа е и финтата, со тоа што не нудат секакви маркети можат да понудат поубави коефициенти на оние што ги имаат, затоа што вработените можат да им посветат повеќе внимание. Наjпрепорачан букмеjкер во светот (y)

Едно прашање,читам се спомнува ВИСА Интернет картица и ВИСА електрон картица.Е сега дали тоа е иста картичка или две различни.Имам од Тутунска и од Стопанска и двете се ВИСА електрон ми ги дадоа кога вадев трансакциона сметка,вршат нешто работа?

Deposit Unsuccessful

We have been informed by your card issuer that we must gain a manual authorisation in order to process the deposit.
You can re-try the deposit, or we can contact your card issuer to attempt authorisation on your behalf.

Ова ми се појави кога пробав да депозитирам пари на bet365, имав опција try again и send request. Да одам на send request или може да излезе некој проблем???

Ова ми се појави кога пробав да депозитирам пари на bet365, имав опција try again и send request. Да одам на send request или може да излезе некој проблем???

Картичка од коjа банка?

иди на ливе чет ќе пробат они за тебе и ќе ти го кажат проблемот....
веројатно имаш забрана преку картичките за интернет коцкање, можеш на http://www.neteller.com/ да си направиш акаунт па преку картичката да ги префрлиш овде па потоа на бет365 и не би требало да имаш никаков проблем, провизијата што ја зима нетеллер е 1,5%.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom